Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

406 gasten online


We staan aan de vooravond van een nieuwe reeks Engelse weken. De wedstrijden van de Trots van het Noorden zullen elkaar in hoog tempo opvolgen; vanavond gaat één en ander in een bijna uitverkochte Euroborg van start met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Mocht de wat zieke Michael de Leeuw vandaag niet door de laatste test komen, dan zal Erwin van de Looi zijn basis in vergelijking met het debacle van twee weken geleden (Vitesse-uit) op één positie wijzigen: Jesper Drost zal als aanvallende middenvelder mogen opdraven.

Tot nu toe heeft de van PEC overgekomen speler, tegen wie nog een strafzaak loopt, zich als regelrechte miskoop gemanifesteerd; we hopen dat hij alle criticasters vanavond de mond snoert.

Afgaande op de afsluitende training van vrijdagochtend, waaraan naast Michael de Leeuw ook de nog altijd aan zijn enkel geblesseerde Rasmus Lindgren niet meedeed, kiest de trainersstaf er opnieuw voor zonder echte nummer negen te spelen. Mimoun Mahi is nl. geen echte spits, maar krijgt de voorkeur boven Danny Hoesen, althans gisteren.

Willem II verliet het hoge noorden voor het laatst in 2003 met de volle buit en wist in de Euroborg nog nimmer te winnen. De score in negen officiële duels: zes overwinningen voor FC Groningen; drie gelijke spelen.

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen:

Rusnák - Mahi - Linssen
Tibbling - Drost - Maduro
Tamata - Kappelhof - Reijnen - Hateboer
Padt

Tijdens de afsluitende training op vrijdag speelde bovenstaande basis tegen het volgende elftal:

Van der Vlag, Payne, Larsen, Veendorp, Burnet, Hiariej, Hoesen, Antonia, Veldman, Bacuna, Islamovic

Fotoreportage training vrijdag 16 oktober 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.