Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

152 gasten online

Vanavond staat voor FC Groningen de voor supporters traditioneel aantrekkelijke uitwedstrijd bij De Graafschap op het programma. Op de Vijverberg weet de trots van het Noorden zich vanuit het uitvak door 340 groen-witte helden gesteund, en ook zonder Hedwiges Maduro en Bryan Linssen in de basis en met Johan Kappelhof op het middenveld is de FC het aan zijn stand verplicht om dit potje winnend af te sluiten, al won FC Groningen dit seizoen buitenshuis nog geen enkele maal.

De laatste nederlaag van de FC bij de opponent van vanavond dateert van 25 mei 2003. Onder de bezielende leiding van inmiddels gewezen arbiter Bossen trokken de Superboeren met 1-0 aan het langste eind. De Groningers, met Ignacio Tuhuteru in de basis en Rolf Landerl als invaller, hadden het nakijken.

Een blik op de stand wijst uit dat FC Groningen, de belabberde prestaties buiten de deur ten spijt, bij een zege kan doorschuiven naar plaats vijf! Als alles meezit kan het nl. PEC Zwolle, N.E.C. en Vitesse voorbijdenderen. Op naar een mooie eindsprint tot de winterstop!

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen:

Rusnák - De Leeuw - Antonia
Tibbling - Drost - Kappelhof
Burnet - Larsen - Reijnen - Hateboer
Padt

De huidige stand:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.