Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

181 gasten online

Op vrijdag 6 november jl. maakte FC Groningen bekend dat het de toen nog 19-jarige Noorse spits Alexander Sørloth had gecontracteerd, zie ons artikel van die datum. Sørloth zette vanmiddag zijn handtekening onder het contract, kreeg een shirt met rugnummer 13 overhandigd en ligt vanaf 1 januari a.s. 4,5 jaar, dus tot medio 2020 vast bij de Trots van het Noorden. FC Groningen schrijft vandaag op de clubsite: "De 20-jarige spits sluit na de jaarwisseling aan bij de Trots van het Noorden. Voor de afkoop van zijn doorlopende contract bij Rosenborg BK betaalde FC Groningen 550.000 euro."

Manager technische zaken Peter Jeltema over de nieuwe aanwinst:

"We hebben een centrumspits aangetrokken die lengte en duelkracht met zich meebrengt en ten goede komt aan het voetbal van ons eerste elftal. Hij is een ‘targetman’ ofwel een ‘kapstokspits’, een woord dat ik onlangs heb geleerd. Een jongen waar je ‘naartoe’ kunt voetballen. Met zijn komst investeren we nu en ook voor de toekomst. Alexander krijgt alle tijd om te groeien in Euroborg."

Fotoreportage presentatie Alexander Sørloth van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.