Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

409 gasten online

De selectie van FC Groningen stapt maandag in het vliegtuig. De eindbestemming van de trip is het Andalusische Rota, gelegen in Zuid-Spanje in de provincie Cádiz, waar de heren hun intrek nemen in het niet onaardige Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort. Van 4-10 januari 2016 wordt in en rond de viersterrenlocatie toegewerkt naar de hervatting van de competitie, die voor FC Groningen begint met twee thuisduels.

Op resp. zondag 17 januari en vrijdag 22 januari 2016 zijn FC Utrecht en N.E.C. de eerste opponenten die in de Euroborg, al weer lang en breed de vertrouwde onneembare vesting, als kanonnenvoer mogen dienen.

Tijdens het trainingskamp wordt één oefenwedstrijd gespeeld en wel op vrijdag 8 januari 2016. Om 14:00 wordt afgetrapt tegen het door Yves Vanderhaeghe getrainde KV Oostende, dat na 21 wedstrijden op een vierde plaats in de hoogste Belgische divisie is terug te vinden.

Voordat de selectie vertrekt naar Rota, waar het met een temperatuur van net geen 20 graden aardig toeven is, wordt er in Groningen nog twee keer getraind, en wel op zondag 3 januari (13:00 uur) en op maandag 4 januari (09:30 uur).

Onze eigen Albert Uilenberg stapt zondag reeds in het vliegtuig en wij zullen dagelijks verslag doen van de door hem opgetekende bevindingen. Zet Erwin van de Looi in op een tactische koerswijziging, met het spelen van aanvallender en dus attractiever voetbal als doelstelling? Welke rol is er voor de nieuwe aanwinst, Alexander Sørloth, weggelegd? En blijft Michael de Leeuw de FC de rest van het seizoen trouw? Òfwachten!Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.