Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

202 gasten online

De handtekening van Johan Kappelhof ontbreekt nog op het contract, maar FC Groningen uit zich op de clubsite stellig: "Johan Kappelhof heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld. De 25-jarige verdediger vertrekt naar Chicago Fire in de Amerikaanse Major League Soccer." Johan Kappelhof verlengde zijn toen aflopende contract op 27 februari 2014 tot medio 2017, zodat de Amerikanen een (vermoedelijk bescheiden) transfervergoeding zijn verschuldigd. Kappelhof trainde vanochtend nog wel mee, maar werd, vooruitlopend op zijn vertrek, in de basis vervangen door Hedwiges Maduro.

Op de afsluitende training in de aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle eindigde de grote partij in 1-1, door doelpunten van Juninho Bacuna (0-1) en Michael de Leeuw (1-1).

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen tegen PEC Zwolle:

Drost - Sørloth - Linssen
Tibbling - De Leeuw - Maduro
Payne - Lindgren - Reijnen - Hateboer
Padt

In Zwolle zullen drie spelers van Jong FC Groningen op de bank plaatsnemen, te weten Oussama Idrissi, Keziah Veendorp en Robbert de Vos.

Fotoreportage training vrijdag 29 januari 2016 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.