Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

200 gasten online

Nieuw contract bindt Tim Matavz tot 2013 aan FC Groningen

Topscorer van afgelopen seizoen, Tim Matavz, is met FC Groningen een nieuwe, driejarige verbintenis overeengekomen. Onlangs had FC Groningen al een optie in het oude contract gelicht, waardoor Tim Matavz de komende twee jaar aan de Trots van het Noorden verbonden zou blijven. Daarna heeft Groningen de aanvaller een voorstel voor een geheel nieuw contract gedaan. Dit heeft nu geresulteerd in een contract dat ingaat op 1 juli a.s. en doorloopt tot medio 2013, zo meldt de club vandaag op haar website.

 

Manager technische zaken, Henk Veldmate, laat op de site van FC Groningen weten bijzonder content te zijn met de nieuwe verbintenis: "Matavz heeft zich het afgelopen seizoen bijzonder goed ontwikkeld. Wij hebben in hem altijd het talent gezien, maar op een bepaald moment moet zich dat ook vertalen naar de prestaties op het veld. Die stap heeft Matavz het afgelopen seizoen duidelijk gezet. Wij zijn dan ook blij dat we hem nog langer aan ons hebben weten te binden. Matavz kan zich nu volledig richten op zijn rol tijdens het WK en wij hebben de verwachting dat we ook op dat podium nog wat van hem gaan zien."

 

Hans Nijland meldt verder vandaag in zijn wekelijkse nieuwsbrief, dat de club de komende tijd de prioriteit legt bij het zoeken naar een centrale verdediger. Mogelijk denkt de club daarbij ook aan Ivens van KV Mechelen. Hierover later meer.

 

Verder meldt Hans Nijland in dezelfde nieuwsbrief dat FC Groningen inmiddels bij de KNVB mondeling bezwaar heeft aangetekend tegen het voorlopige competitieschema. Hierin is als openingsduel van het volgende seizoen de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Ajax opgenomen. Omdat deze voor veel supporters toch wel attractieve wedstrijd daarmee wederom in de vakantieperiode valt (ook afgelopen seizoen was deze ontmoeting de openingswedstrijd), heeft de club de KNVB laten weten hier niet mee akkoord te gaan. Dit zal de club ook nog schriftelijk aan de KNVB laten weten, die op zijn beurt aangegeven heeft te willen kijken naar mogelijkheden alsnog een andere wedstrijd in te plannen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.