Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

80 gasten online

Den Bosch in gesprek met Serhat Koç

FC Den Bosch wil Serhat Koç graag voor volgend seizoen aan de selectie toevoegen, zo meldt het Brabants Dagblad vandaag. Vanmiddag werden de nieuwe trainer, Alfons Groenendijk, en een aantal nieuwe spelers gepresenteerd. De selectie van Den Bosch telt tot nu toe voor volgend seizoen 14 spelers, en de club hoopt hier op korte termijn ook nog Serhat Koç aan toe te kunnen voegen. De club zou al in gesprek zijn met Koç en na dit weekend verder willen praten over een mogelijke tijdelijke overgang van de 19-jarige spits, die sinds afgelopen zomer bij FC Groningen onder contract staat. De Trots van het Noorden had al aangegeven Koç volgend seizoen graag te willen verhuren. Wordt vervolgd!


UPDATE woensdag 16 juni 2010:

Het Brabants Dagblad meldt dat Serhat Koç vooralsnog niet naar Den Bosch komt. De digitale krant schrijft: "De aanvaller van FC Groningen, die mag worden verhuurd, heeft aangegeven 'even af te willen wachten' voordat hij een beslissing neemt. 'En de vraag is natuurlijk of FC Den Bosch dat ook wil', zegt Koçs zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. woensdag. Dat valt te bezien, de club hoopt vrijdag een aantal nieuwe spelers te presenteren."

 

UPDATE dinsdag 15 juni 2010:

Veel nieuws staat er niet in het bericht van RTV Noord. Het schrijft dat FC Den Bosch Serhat Koç voor één seizoen wil huren van FC Groningen en dat de FC positief staat tegenover de verhuur van de aanvaller. Koç zelf heeft nog geen besluit genomen, aldus RTV Noord.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.