Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

82 gasten online

'ajax vraagt forse huurprijs voor Daley Blind'

Woensdag lazen we in Voetbal International dat FC Groningen nog altijd interesse heeft in Daley Blind, maar daarbij moet wachten totdat ajax duidelijkheid wenst te scheppen. Ondanks het feit dat Kieftenbeld als rechtsback is gecontracteerd, is Blind nog altijd welkom in Groningen, zo bleek vanmiddag tijdens de persconferentie. Wij hebben vanmorgen doorgekregen dat ajax de huurprijs heeft verhoogd van € 75.000 (afgelopen halve seizoen) naar het absurde bedrag van ruim vier ton, hetgeen de volgens onze tipgever gisteravond lopende onderhandelingen bemoeilijkt. Blind zelf ziet het helemaal zitten bij de FC en heeft dit ook bij het management van ajax aangegeven. Aan de andere kant schijnt Blind te twijfelen omdat Van der Wiel wellicht naar het buitenland verkast waardoor Daley in Amsterdam voor zijn kans zou kunnen gaan.

 

Veldmate over Daley Blind in de VI: "Het is duidelijk wat wij willen. Wij zijn zeer te spreken over Daley, maar eerst moet Ajax kijken hoe het de posities in de defensie wil invullen. Daarbij zijn ze misschien ook afhankelijk van wat er gebeurt op het WK, dus wij wachten voorlopig nog geduldig af."

 

De reden van het op ridicule wijze verhogen van de huurprijs voor Daley Blind van op jaarbasis € 150.000 naar ruim € 400.000 is tweeledig: (1) Heerenveen zit ook achter hem aan en (2) Blind heeft zich vorig jaar in Groningen goed gemanifesteerd. Ajax lijkt het onderste uit de kan te willen halen.

 

Wordt vervolgd.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.