Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

501 gasten online

FC Groningen verhuurt Serhat Koç aan SC Cambuur

FC Groningen zal Serhat Koç het komende seizoen aan SC Cambuur verhuren, zo melden de Leeuwarder Courant en ook de clubsites van SC Cambuur en FC Groningen vanavond. De overstap van de 19-jarige aanvaller van de FC naar Den Bosch, waarover wij eerder berichten, is daarmee definitief van de baan. Naast de Brabantse club was ook FC Zwolle, dat zich eerder al verzekerde van de diensten van de FC-beloften Kluin en Olijve, geïnteresseerd in de kleine Koç. "We zijn erg blij met zijn komst”, aldus Cambuur-directeur Alex Pama in de Friese krant. Cambuur voegt er op haar site aan toe: De overgang is mede tot stand gekomen door de goede samenwerking van beide clubs.

 

Serhat Koç staat sinds medio 2009 onder contract bij FC Groningen, dat meer van de voormalige topscorer van Eindhoven zal hebben verwacht. Na drie basisplaatsen aan het begin van het afgelopen seizoen (ajax-thuis, Roda-uit en NAC-thuis), waarin FC Groningen slechts één schamel puntje bij elkaar sprokkelde, werden hem slechts tien invalbeurten gegund. Koç was meestal tot wedstrijden bij Jong FC Groningen veroordeeld.

 

Wij hopen dat Serhat bij SC Cambuur, in tegenstelling tot die andere club uit Friesland een echte volksclub, veel aan spelen zal toekomen en wensen hem in Leeuwarden heel veel succes! Zijn keuze voor Cambuur vinden wij een uitstekende. Hij dient zich morgen al in Leeuwarden te melden, aangezien Cambuur - overigens net als FC Groningen - dan de eerste training van het nieuwe seizoen zal houden.

 

Op de clubsite van SC Cambuur lezen wij ook nog het volgende: SC Cambuur blijft opzoek naar versterking voor de verdediging, er zijn nog vacatures voor de positie van linksachter. Het zal ons dan ook niet verbazen als Michael Jansen, met wie FC Groningen net als met kwade genius García nogal in zijn maag zit, snel het voorbeeld van Serhat Koç zal volgen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.