Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

175 gasten online

SC Cambuur, BV Veendam en Fortuna Sittard melden zich voor Michael Jansen

UPDATE woensdag 14 juli 2010: alg. directeur Pama van Cambuur vindt Jansen te duur

Michael Jansen, de verdediger die net als Gonzalo García FC Groningen mag verlaten, vertrekt waarschijnlijk vóór het einde van de voorbereiding bij de ploeg van Pieter Huistra, zo meldt Voetbal International vandaag. SC Cambuur, BV Veendam en Fortuna Sittard hebben zich officieel gemeld voor de net 26-jarige verdediger die nog een contract heeft tot medio 2011. Het gaat de Jupiler League-clubs om een huurperiode van één jaar. Het meest waarschijnlijk lijkt een overgang naar Leeuwarden, zoals wij op 27 juni jl. hier al voorspelden.

 

UPDATE woensdag 14 juli 2010:

De papieren editie van Voetbal International meldde gisteren dat de overgang van Jansen naar Cambuur definitief van de baan is: volgens algemeen directeur Alex Pama is de verdediger financieel niet haalbaar. Wij sluiten niet uit dat de FC alsnog bereid is om water bij de wijn te doen, het zal ervan afhangen hoe graag FC Groningen Jansen ziet vertrekken.

 

SC Cambuur, de club waarvoor Jansen vóór diens overgang naar de FC uitkwam, wil hem na een eventuele huurperiode definitief vastleggen.

 

Ook na de winterstop van het vorige seizoen werd Michael Jansen al aan een club uit de Jupiler League verhuurd, maar bij Go Ahead Eagles bracht hij het slechts tot acht wedstrijden, overigens vijf wedstrijden méér dan het aantal potjes waarin hij het shirt van FC Groningen droeg.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.