Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Binnenkort duidelijkheid over genezing kuitbeenbreuk Danny Holla

UPDATE 1 september 2010: Holla kan vanaf volgende week weer volop meetrainen

Danny Holla, de ongeluksvogel die op 11 maart 2010 op het TCN trainingsveld een zware kuitbeenbreuk opliep (zie ons artikel over de gebeurtenissen van die voor hem zwarte middag), weet op 1 september a.s. meer hoe de genezing van de breuk verloopt. De Groninger Gezinsbode meldt dat er dan een foto van zijn kuitbeen zal worden genomen om te kijken hoe één en ander herstelt nadat het plaatwerk (vervroegd) op 28 juli jl. is verwijderd.

 

UPDATE woensdag 1 september 2010:

De uitkomsten van de onderzoeken vandaag zijn positief, zo meldt RTV Noord: Danny Holla is dusdanig hersteld van zijn kuitbeenbreuk dat hij vanaf volgende week weer volop kan meetrainen met de selectie van Pieter Huistra, die deze week door de afwezigheid van acht (!) internationals aardig gedecimeerd is. Hij trainde na zijn derde en laatste operatie alweer een poosje mee met het eerste elftal, maar moest de afsluitende partijtjes nog aan zich voorbij laten gaan. Dit stadium is hij nu dus voorbij: hij mag weer voluit gaan. De volgende stap is het opdoen van wedstrijdritme bij de beloften. Wanneer hij bij Jong FC Groningen zijn rentree kan maken is nog niet bekend.

 

Danny Holla traint nog altijd apart van de groep; zijn terugkeer zal dus nog enige tijd op zich laten wachten. Hopelijk is op 1 september a.s. meer duidelijk wanneer we hem weer bij de groep kunnen verwachten. "De medische staf zit er bovenop', aldus Huistra.

 

Reageren? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.