Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

89 gasten online

Tom Hiariej verrekt slechts z'n hamstring, geen scheuring

Goed nieuws voor Tom Hiariej: de gisteren in de wedstrijd tegen FC Twente geblesseerd uitgevallen middenvelder heeft slechts een lichte verrekking van zijn hamstring, aldus RTV Noord, en hoeft niet te vrezen voor een langdurige afwezigheid. Bij een hamstring-scheuring zou hij 4-6 weken aan de kant hebben gestaan, maar het lijkt nu reëel om te veronderstellen dat hij er in het beladen duel met Heerenveen weer bij zal zijn. De wedstrijd tegen de kwakkelende Friezen wordt op 17 oktober a.s. gespeeld in een vermoedelijk zinderende Euroborg.


UPDATE maandag 4 oktober 2010:

Volgens de site van FC Groningen zal het herstel zo'n 2-3 weken in beslag nemen. Het zal er dus om spannen of hij de wedstrijd tegen Heerenveen haalt.

 

Tom Hiariej heeft zich onder Pieter Huistra als prima controlerende middenvelder ontpopt die een goed koppel vormt met Tim Sparv. Beiden vullen elkaar uitstekend aan, ieder met eigen, specifieke kwaliteiten. Er moest gistermiddag zowel op het middenveld als in de verdediging van het elftal geschoven worden toen Hiariej - in een poging Douglas Franco Teixeira, kortweg Douglas, van Twente te achterhalen - zijn hamstring overstrekte. De mutaties in het elftal kwamen het spel van FC Groningen niet echt ten goede. Wij zijn blij dat Tom er snel weer bij zal zijn!

 

Overigens gaf Hiariej gistermiddag, toen nog wat strompelend, strijdvaardig aan dat hij er over twee weken weer bij wilde zijn; 't is mooi dat nu ook medisch is aangetoond dat het meevalt met zijn blessure!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.