Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

154 gasten online

KNVB schorst Pieter Huistra één duel voorwaardelijk na weggooien jasje

De KNVB heeft zich vandaag weer eens belachelijk gemaakt. Voor het weggooien van zijn jasje werd Pieter Huistra gisteren weggezonden door Kevin Blom, de man die mogelijk tot het jaar van zijn pensionering de wedstrijd FC Twente - FC Groningen zal leiden. Niet Blom, maar Huistra is door de KNVB in al haar wijsheid bestraft. Daar waar de smerige trap van Koevermans aan het adres van Granqvist onbestraft bleef en de leugenachtige prietpraat van Everton klakkeloos voor waar werd aangenomen zodat Brama er met een sisser van af komt, om maar eens twee recente voorbeelden van Zeister mis-justitie op te noemen, daar leidt het weggooien van een jasje tot een voorwaardelijke schorsing van één duel.

 

Vermoedelijk om van het gezeik af te zijn gaat de FC tegen deze straf niet verder in beroep. Huistra kan tegen Heerenveen dus gewoon op de bank plaatsnemen maar kan zich het eerstvolgende jaar niet nogmaals zo'n kwalijk vergrijp veroorloven. In dat geval wordt de voorwaardelijke schorsing nl. onherroepelijk omgezet in een onvoorwaardelijke en zal Huistra een metertje achter de dug-out op de tribune moeten plaatsnemen.

 

Wij maken hier verder geen woorden aan vuil.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.