Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

311 gasten online

Petter Andersson was klaar voor duel met Feyenoord maar werd ziek

Het Zweedse Norran heeft vandaag een kort interview met Petter Andersson gehouden. Tegenover de krant, gezeteld in Skellefteå waar Petter van 2002-2003 als jeugdig ventje speelde, vertelt de Zweed dat hij ziek werd op zaterdag, op een wel erg ongelukkig moment. Het was nl. de bedoeling dat hij tegen Feyenoord aardig wat speelminuten zou maken en wel aan de rechter kant van het elftal, waar hij de eerste wissel zou zijn. De technische staf ziet nl. in dat het aan de rechter kant van het elftal nog niet denderend loopt, en had Petter bij de beloften en op de training met name als rechter middenvelder klaargestoomd. Petter kon zaterdag nog wel meetrainen, maar werd vervolgens ziek en had ook op zondag nog een barstende koppijn. Achteraf weten we dat Koen van de Laak alleen de eerste helft kon spelen, normaal gesproken zou Petter dus aan het begin van de tweede helft zijn ingevallen.

 

Hij voegt eraan toe dat het beter en beter met hem gaat, maar dat gewoon net dat beetje extra nog ontbreekt. Ook had hij verwacht dat zijn rentree minder tijd zou kosten. Het past bij de altijd veel van zichzelf eisende Zweed.

 

Laten we hopen dat hij snel weer de oude is, zodat we weer van hem kunnen genieten, als belangrijke speler van het eerste elftal!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.