Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

204 gasten online

Kaartverkoop SC Genemuiden- FC Groningen voor thuispubliek van start gegaan;

FC-supporters kunnen donderdag (Fan Tour) en vanaf zaterdag (vrij vervoer) kaartje scoren

De Stentor heeft gisteren bericht dat op de eerste dag van de voorverkoop voor Genemuiden- fans voor de wedstrijd tegen FC Groningen al 800 kaartjes over de toonbank vlogen. Het duel in de 1/8-e finales van de KNVB-beker wordt op 23 december a.s. op Sportpark de Wetering in Genemuiden gespeeld, en begint om 18:45 uur. Van de 3500 kaarten gaan er 600 naar Groningen: 500 voor supporters, voor wie een hele zijde achter één van beide doelen is gereserveerd, en 100 voor sponsoren.

Voor meer info's over de kaartverkoop voor FC-fans: lees verder!


1e UPDATE woensdag 1 december 2010:

Op de tweede avond van de voorverkoop voor leden van SC Genemuiden zijn er nog eens 300 kaarten verkocht. Na twee avondjes handel staat de teller dus al op 1100 verkochte kaarten! Hierbij kunnen 400 sponsorkaarten worden gevoegd (waarvan 100 voor relaties van FC Groningen). SC Genemuiden is erg tevreden over de voorverkoop tot nu toe en rekent op een vol huis! Vanavond is de laatste avond dat leden van onze tegenstander met voorrang kaarten kunnen kopen; na vandaag gaan de resterende kaarten in de vrije verkoop.

 

2e UPDATE woensdag 1 december 2010:

ALLE kaarten voor het thuispubliek zijn vanavond aan de leden van SC Genemuiden verkocht! Er zal dus GEEN VRIJE VERKOOP meer plaatsvinden voor deze wedstrijd aan supporters van de thuisploeg. De enige kaarten die nu nog te koop zijn, zijn de 500 kaarten voor supporters van FC Groningen. De amateurclub rekent dus op een vol huis en een geweldige ambiance!

 

De loco-burgemeester van Zwartewaterland, de gemeente waarin Genemuiden ligt, dhr. W. Meijer, heeft maandagavond de voorverkoop voor fans van Genemuiden officieel geopend, klik hier voor een prachtige reportage hiervan.

 

Leden van de Supportersvereniging FC Groningen kunnen a.s. donderdag terecht in het supportershome om met korting een kaartje te kopen voor de bus-Fan Tour (prijs: € 23,-); a.s. zaterdag begint de voorverkoop voor alle supporters van FC Groningen. Om de prijs hoeven we het niet te laten: eigen vervoer-kaarten kosten € 10,-, en vanaf zaterdag kost een buskaartje € 29,-. En we zeggen het nogmaals: uitwedstrijden tegen amateurclubs horen tot de leukste tripjes voor supporters van de Trots van het Noorden. Geen vervoersbeperkingen, geen vervelende stewards, gewoon een heerlijke, gemoedelijke sfeer, met echt bier en vaak meer wedstrijdspanning dan vooraf ingeschat. We rekenen op een uitverkocht uitvak, dat de rechtstreekse uitzending op Eredivisie Live laat voor wat het is!

 

Een volledig overzicht van alle details rond de voorverkoop voor deze wedstrijd is hier te vinden.

 

Een aantal foto's van Benny Breman over de start van de voorverkoop voor het thuispubliek:


 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.