Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

184 gasten online

Operatie Koen van de Laak goed verlopen

Stand van zaken woensdag 5 januari 2011:

Koen van de Laak is vanmiddag in het Martini Ziekenhuis geopereerd. Tijdens een 1,5 uur durende, geslaagde ingreep heeft hij een nieuwe kruisband gekregen. Koen heeft dit op zijn eigen Twitter-pagina bekend gemaakt en schrijft dat het goed voelt. De operatie was noodzakelijk nadat hij op vrijdagavond 3 december 2010 de voorste kruisband in zijn rechter knie had afgescheurd in de wedstrijd  tegen Vitesse, uitgerekend dé avond van Petter Andersson die juist toen een memorabele rentree in de basis maakte na langdurig aan de kant te hebben gestaan vanwege ... kruisbandletsel.


UPDATE woensdag 2 februari 2011:

Het gaat langzaam de goede kant op met de knie van Koen. Vandaag meldt hij op zijn Twitter-pagina: "Knietje gaat weer langzaam de goede kant op. Gisteren uurtje gefietst en oefeningen gedaan. Voelt steeds beter. Eindelijk!"

 

De Brabander is niet voor een kleintje vervaard omdat hij tijdens de operatie genoot van het feit dat hij heeft kunnen meekijken naar al het verfijnde knip- en plakwerk in zijn knie. "Geniaal", noemde hij dit, "zó mooi om te zien hoe zoiets nou werkelijk gebeurt!" Aan een goede en positieve instelling heeft het hem nog nooit ontbroken! Enig minpuntje: op zijn kamer in het Martini Ziekenhuis ontbreekt het hem aan TV. Hij prijst het feit dat de pijnstillers, waaronder morfine, hun werk doen.

 

Als alles goed gaat mag hij morgen weer naar huis, zo schrijft hij op zijn Facebook-account, waar één van de eersten die hem veel succes wenste good old Mathias Florén was die nog met Koen heeft samengespeeld. Erik Nevland was overigens nóg eerder met zijn goede wensen. Beide Scandinaviërs zijn hun voormalige ploeggenoot bepaald nog niet vergeten!

 

We wensen Koen een zeer voorspoedig herstel en een succesvolle revalidatie toe en zijn benieuwd hoe FC Groningen de komende maanden omgaat met zijn aan het einde van dit seizoen aflopende contract.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.