Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Uruguay U20 verslaat- Chili U20 met 4-0; Matías Jones hele wedstrijd op de bank

Zaterdagavond heeft Uruguay U20 in het Peruaanse Arequipa in Estadio de la Universidad Nacional San Agustín de wedstrijd tegen Chili U20 met maar liefst 4-0 gewonnen. Het was een wedstrijd in het kader van het Sudamericano Sub20-toernooi. Aan de kant van de Uruguayaanse jonkies konden we onze kersverse aanwinst Matías Jones helaas niet aan het werk zien: hij zat de gehele wedstrijd op de bank. Klik hier voor alle statistieken van deze wedstrijd.

 

Na drie poulewedstrijden staat Uruguay U20 op een tweede plaats. Het zal zich bij de eerste drie moeten scharen om door te stoten naar de volgende ronde van het toernooi. Chili U20 en Venezuela U20 hebben overigens nog een wedstrijd tegoed en gaan bij winst over Uruguay U20 heen.

 

Matías Jones zat de eerste wedstrijd, die tegen Argentinië U20 met 1-2 verloren werd, de gehele wedstrijd op de bank, en speelde de tweede helft van Uruguay U20 - Venezuela U20 (uitslag: 1-1). Hij kampt met een lichte spierblessure en zal geen risico's willen nemen, zeker niet nu hij nog maar net door de Trots van het Noorden is gecontracteerd.

 

Voor meer informatie over het toernooi verwijzen we naar Soccerway.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.