Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

191 gasten online

Andreas Granqvist voor één wedstrijd geschorst en mist De Graafschap-uit

De KNVB was er vanmorgen als de kippen bij om de zaak Arjen Swinkels te seponeren, maar Andreas Granqvist komt er iets minder genadig van af. Hij heeft voor zijn gisteren in de one man show van Kevin Blom opgelopen rode kaart één wedstrijd schorsing aan de broek gekregen en mist derhalve de competitiewedstrijd van de Trots van het Noorden, zondag tegen De Graafschap. Of, zoals de Zeister inquisitie het op haar site formuleert: "A. Granqvist wordt uitgesloten van deelname aan de eerstvolgende competitie-, playoff- of bekerwedstrijd van de KNVB van het 1e elftal van zijn club wegens het opzettelijk de bal met de hand spelen, waardoor de tegenstanders een doelpunt of een duidelijke scoringskans wordt ontnomen tijdens de op 06 februari 2011 gespeelde wedstrijd FC Groningen – Willem II." Onze rots in de branding kan deze week op Cyprus op andere gedachten komen: hij verblijft, overigens samen met Fredrik Stenman, bij het Zweedse elftal dat aldaar twee oefenwedstrijden speelt. Hans Nijland liet zich vandaag nog zeer positief uit over Stenman.

 

Gisteren plaatsten wij in ons verslag van de wedstrijd tegen Willem II al een aantal foto's van Eric Smit. Jannes Veenstra zond ons naderhand nog een aantal foto's die hij voorafgaande aan de wedstrijd tegen Willem II heeft genomen. We hebben ze onderaan dit artikel geplaatst!

 

Op VI.nl verklaarde onze algemeen directeur nl. het volgende: 'We zijn zeer tevreden over Fredrik. En goede linksbacks zijn zeer schaars. We weten wat we aan hem hebben, hij is een voorbeeldige prof. Hij heeft de aanbieding in beraad, we hopen snel op een positief antwoord.'

 

 

Foto's van Jannes Veenstra voorafgaande aan Willem II-thuis

 

Voorbereidingen: de Euroborg gaat straks open

 

Tunnel voor uitsupporters

 

 

 

De spelersbus van Willem II is gearriveerd

 

Levchenko krijgt een cadeautje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.