Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

369 gasten online

NAC Breda - FC Groningen: de opstellingen

FC Groningen begint straks om 18:45 uur aan een enorm belangrijke wedstrijd. Raakt de vierde plaats nog meer uit het zicht, of handhaven we ons tenminste bovenin het rijtje van potentiële deelnemers aan de play-offs? Duidelijk is dat er alleen een resultaat behaald kan worden met een over-mijn-lijk-instelling, iets wat de Trots van het Noorden dit seizoen bij uitwedstrijden veel te weinig kan brengen. Zit het met passie en strijd goed, dan blazen we de armetierige Brabanders ongetwijfeld van het veld. Zet de FC geen druk, dan gaat de thuisploeg met de punten aan de haal.

 

Bas Kammenga (afd. Communicatie van FC Groningen) twitterde zojuist: "In Breda hebben ze vanavond wegens de onzekerheid van afgelopen dagen geen papieren programmaboekje. Alleen een online-versie op www.nac.nl"

 

FC Groningen start vanavond in de volgende opstelling:

 

Van Loo - Kieftenbeld, Ivens, Granqvist, Stenman - Enevoldsen, Hiariej, Sparv, Tadic, Bacuna - Pedersen

 

Opstelling NAC Breda:

Ten Rouwelaar - Janse, Penders, Horváth, Gorter - Fehér, Luijckx, Schilder - Jenner, Leonardo, Boussaboun

 

(wedstrijdverslag later vanavond)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of laat een bericht achter in ons gastenboek.