Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

Tim Matavz volgt aangepast trainingsschema in Slovenië

In de Sloveense pers wordt de inzetbaarheid van Tim Matavz in de kwalificatiewedstrijd voor het EK 2012 tegen Italië als 'zeer twijfelachtig' omschreven, maar toch is Matavz door de bondsarts van Slovenië niet gelijk weer teruggestuurd naar Nederland. Volgens sportne-stave.si gaan de artsen er wel vanuit dat de blessure is ontstaan door oververmoeidheid. Matavz speelt dit seizoen voor het eerst (vrijwel) alle competitiewedstrijden voor FC Groningen, en meestal maakt hij de 90 minuten ook vol.

 

Terwijl je juist bij oververmoeidheid ervoor zou kunnen of moeten pleiten de speler de extra rust van een periode zonder competitiewedstrijd te gunnen, heeft de Sloveense bondsarts ervoor gekozen Matavz bij de groep van 24 internationals te houden. Wel volgt Tim een aangepast programma, aldus rtvslo.si. Laten we hopen dat de Sloveense bond hierin een verstandige beslissing heeft genomen en Matavz door dit avontuur niet achterop raakt in zijn revalidatieproces. Wordt vervolgd...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of laat een bericht achter in ons gastenboek.