Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

365 gasten online

Verrichtingen internationals FC Groningen: caps voor Granqvist, Enevoldsen en Sparv

Even een kort rondje langs de velden. Ten tijde van dit schrijven staat Finland in en tegen Portugal met 2-0 achter in een vriendschappelijk duel. Tim Sparv begon op de bank maar viel in de 74e minuut in. Thomas Enevoldsen begon in de eveneens vriendschappelijke uitwedstrijd bij Slowakije ook al op de bank, maar werd al in de 31e minuut in de ploeg gebracht ten koste van Dennis Rommedahl. Denemarken won met 1-2. Nicklas Pedersen is geblesseerd en zat niet bij de wedstrijdselectie. Tim Matavz zat eveneens niet bij de wedstrijdselectie in het kwalificatieduel tegen Noord-Ierland. Het duel eindigde in 0-0. Andreas Granqvist tenslotte speelde de gehele wedstrijd voor Zweden, dat met 2-1 tegen Moldavië won in dezelfde poule als Nederland. Neo-Groninger André Carrillo zat in het oefenduel van zijn Peru tegen Ecuador de hele pot op de bank.

 

Morgen kunnen alle internationals het vliegtuig pakken om zich donderdagochtend op het TCN trainingsveld te vervoegen. VVV-Venlo komt er nl. aan!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.