Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

122 gasten online

Geen nieuw contract voor Darryl Lachman

FC Groningen zal Darryl Lachman geen nieuw contract aanbieden, zo is ons vandaag gemeld. De huidige verbintenis van de 21-jarige verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af. Lachman kwam in 2008 als 18-jarig talent over van ajax, overigens samen met Frank Olijve. De ontwikkeling van Lachman lijkt enigszins ste stagneren, en het besluit van FC Groningen komt dan ook niet als een verrassing. Darryl maakte tot nu tot negen maal zijn opwachting bij de hoofdmacht van de Trots van het Noorden, waarvan vijf maal als invaller.

 

In een eerder stadium hebben wij het ook gehad over de al dan niet doorlopende contracten van Luis Pedro, Virgil van Dijk, Danny Menting en Tim Keurntjes. Inmiddels is bekend dat Luis Pedro, Van Dijk en Menting een verbintenis hebben die tot medio 2012 loopt; het contract van Keurntjes loopt zelfs tot medio 2013.

 

De eveneens aan het einde van dit seizoen aflopende contracten van Jeffrey Rijsdijk, Koos Werkman en Jelle Wagenaar worden eveneens niet verlengd. Alleen over Danny Post tasten we nog in het duister. Ook zijn profcontract loopt medio 2011 af.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.