Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

Matías Jones traint mee met FC Groningen

We zouden het met alle indianenverhalen over diverse Peruaanse spelers bijna vergeten, maar de eerste aanwinst voor komend seizoen is al maandenlang bekend: Matías Jones zal de gelederen van FC Groningen over een paar maanden gaan versterken. FC Groningen zal zich terecht in een luxepositie wanen: daar waar andere clubs moeten saneren of op sterven na dood zijn, daar kan FC Groningen het zich veroorloven in Zuid-Amerika en Scandinavië te scouten naar welkome versterkingen. De FC plukt nu duidelijk de vruchten van een gedegen financieel beleid! Wie Matías Jones eens live aan het werk wil zien, dien kan deze week aan zijn trekken komen: de jonge Uruguayaan reist woensdag of donderdag naar Nederland en Matías zal dan een paar keer met de eerste selectie van FC Groningen meetrainen. Wij zien uit naar zijn komst!

 

UPDATE donderdag 21 april 2011:

Ook FC Groningen bericht op haar clubsite inmiddels over de komst van Matías Jones. De FC schrijft o.a.: "Matias Jones arriveert vrijdagochtend in Nederland. De 19-jarige Uruguayaan zal een week lang in Groningen verblijven voor een oriëntatiebezoek en bovendien volgende week deelnemen aan een aantal trainingen van de eerste selectie. Het is de bedoeling dat Jones op Koninginnedag vanuit Nederland naar Seoul vliegt, om zich in Korea te melden bij de nationale ploeg van Uruguay. Jones sluit vanaf de start van het nieuwe seizoen definitief aan bij de selectie van Huistra. Volgens de technische mensen binnen FC Groningen is Jones een linksbenige flankspeler, met dreiging in zijn spel. Hij heeft snelheid, met name op de eerste meters. De Zuid-Amerikaan heeft een actie in de benen en een versnelling aan de bal. Jones is doelgericht, heeft scorend vermogen en een goede trap."

 

 

Het volledige trainingsschema van FC Groningen van deze week:

 

wo

20 april

14:30 uur

Training

TCN-veld

do

21 april

10:00 uur

Training

TCN-veld

vr

22 april

10:00 uur

Training

TCN-veld

za

23 april

10:00 uur

Training

TCN-veld

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of laat een bericht achter in ons gastenboek.