Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

97 gasten online

Aanklager betaald voetbal start vooronderzoek naar Dusan Tadic

Stand van zaken maandag 23 mei 2011:

De sterke armen der Zeister wet hebben in Dusan Tadic een nieuw slachtoffer gevonden. Op de site van de boevenbende uit het Gooi valt het volgende te lezen: "De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar Dusan Tadic (FC Groningen) vanwege het vermeend slaan van tegenspeler Glynor Plet (Heracles Almelo). Tadic heeft tot dinsdag 12.00 uur de tijd om de schriftelijke vragen van de aanklager te beantwoorden."

 

De KNVB heeft dus niet de uitlokkende, knijpende Plet op de korrel maar de reagerende Tadic.

 

UPDATE dinsdag 24 mei 2011: ZAAK TEGEN DUSAN TADIC GESEPONEERD

De aanklager betaald voetbal heeft ingezien dat het het beste is de zaak tegen Dusan Tadic te seponeren. Hij concludeerde na vooronderzoek dat er onvoldoende gronden zijn om de Serviër voor slaan van Glynor Plet te vervolgen.

Dusan Tadic is daardoor donderdag en zondag in de allesbeslissende duels met ADO Den Haag gewoon inzetbaar!

 

Stand van zaken maandag 23 mei 2011:

 

FC Groningen voegt er op haar clubsite het volgende aan toe: "Volgens het schrijven van de KNVB is op televisiebeelden te zien, dat er zich tien minuten voor het einde van de door FC Groningen met 2-1 gewonnen wedstrijd een incident voordoet tussen de Serviër en Heraclied Glynor Plet. De betrokken partijen dienen uiterlijk dinsdagmiddag voor 12.00 uur schriftelijke verklaringen aan te leveren in Zeist. Uiteraard zal FC Groningen hieraan gehoor geven. Op basis van het dossier dat hieruit ontstaat, zal de aanklager betaald voetbal beslissen of er een schikkingsvoorstel komt aan het adres van Tadic, dan wel dat de zaak wordt geseponeerd."

 

Het is lachwekkend dat types als Plet, die de reactie van Tadic uitlokte, en Fledderus, die vandaag in het Dagblad van het Noorden letterlijk toegaf Tim Sparv een tweede gele kaart te willen aannaaien ("Je wilt op zo'n moment dat hij zijn tweede gele kaart krijgt en uit het veld wordt gestuurd. Je doet alles om te winnen. Dit hoort er dan ook bij") niet in staat van beschuldiging worden gesteld, maar zo lijkt de KNVB in elkaar te steken.

 

Laten we hoop putten uit de vrijspraak voor ajacied Vertonghen, die eerder dit jaar wel heel opzichtig PSV-er Marcelo met een vuistslag in diens maag velde. Marcelo wilde geen belastende verklaring indienen en daardoor stond scheidsrechter Braamhaar, die het voorval niet waarnam maar achteraf aangaf een rode kaart te hebben gegeven als hij de krankzinnige actie van de neus wél had gesignaleerd, alleen. Hier valt te lezen: "Jan Vertonghen wordt door de aanklager betaald voetbal van de KNVB niet vervolgd voor zijn slaande beweging richting Marcelo in de topper PSV - ajax (0-0) van afgelopen zondag. PSV legde tegen de ajacied geen belastende verklaring af en mede daardoor werd Vertonghen vrijgesproken."

 

Kortom, onze hoop is, hoe smerig dit ook klinkt, gevestigd op Glynor Plet en Heracles. Leggen zij geen belastende verklaring af, dan speelt Dusan Tadic donderdag en zondag vermoedelijk gewoon tegen ADO Den Haag, en dit scheelt een slok op een beste borrel!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.