Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

556 gasten online

Andreas Granqvist blijft graag nog een jaar bij FC Groningen als concrete interesse uitblijft

Ook in de Zweedse pers wordt volop geschreven over het bijna-mirakel van de Euroborg, gistermiddag. Het Zweedse Helsingborgs Dagblad heeft het over een 'otrolig vändning' (ongelofelijke ommekeer) die bijna tot stand was gekomen. In een vraaggesprek met Andreas Granqvist, die zich vandaag in Stockholm bij de nationale ploeg meldt voor twee EK-kwalificatiewedstrijden (Moldavië-uit, 3 juni a.s., en Finland-thuis, 7 juni a.s.), gaat de Zweed in op zijn toekomst. Er is interesse uit Duitsland, Engeland, Spanje en Turkije, maar concreet speelt er niks (bron: Fotbollskanalen). Hij geeft aan dat het moeilijk is te zeggen wat er zal gebeuren. Hij zegt dat de FC weet van zijn ambitie naar een grotere competitie of een grotere club te gaan, maar: "Tegelijkertijd voel ik me hier goed, dus ik blijf graag nog een jaar." Hij heeft met zijn zaakwaarnemer, Martin Dahlin, afgesproken dat ze het na de EK-kwalficatieduels over zijn toekomst gaan hebben. Overigens is ook Tim Sparv opgeroepen voor twee EK-kwalificatieduels: tegen San Marino en tegen Zweden. De Fin twittert zojuist: "Forget and move on. At Schiphol travelling to Finland. 100% focus on national team from now. San Marino and Sweden will pay for my pain." Kortom, Sparv baalt...

 

 

Granqvist zegt dat het best moeilijk was de wedstrijd van gisteren in te gaan, gezien de uitgangspositie, maar dat het team erin geloofde, ook al omdat 'in Nederland alles kan gebeuren'. Het team had na de 5-1 het gevoel in de verlenging aan het langste eind te zullen trekken, aldus Andreas. Tja, wij ook... Hij zegt het er nu erg moeilijk mee te hebben dat ze er na strafschoppen zijn uitgeschakeld.

 

Granqvist zegt dat hij hoopt voor Zweden te kunnen spelen. Olof Mellberg is terug van een schorsing en zal zeker in de basis staan; voor de tweede plek in het hart van de verdediging zal het gaan tussen Daniel Majstorovic en hem.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.