Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

301 gasten online

Internationals FC Groningen op pad:

Tim Matavz speelt en scoort; Andreas Granqvist en Tim Sparv houden bank warm

 

 

Vier spelers van FC Groningen zijn momenteel op pad omdat ze in het kader van de EK-kwalificatie voor hun land zijn opgeroepen. Vanavond stond Tim Matavz in de basis van zijn Slovenië, dat het uitduel op de Faeröer met 0-2 won. Matavz scoorde in de 29e minuut het eerste doelpunt (klik hier voor beelden van zijn goal); Slovenië speelde op dat moment al met tien man omdat Marko Suler in de 25e minuut werd weggestuurd. Matavz werd in de 77e minuut vervangen. Andreas Granqvist zat bij Zweden, dat in Moldavië met 1-4 zegevierde, de gehele wedstrijd op de bank: in de centrale verdediging was de keuze op Olof Mellberg en Daniel Majstorovic gevallen. Ook Tim Sparv speelde niet en moest vanaf de bank toekijken hoe Finland in San Marino moeizaam met 0-1 won. Thomas Enevoldsen was wel opgeroepen voor de Deense selectie, die het kwalificatieduel op IJsland met 0-2 won, maar hij zat niet bij de wedstrijdselectie en zal vanaf de tribune in Reykjavík hebben toegekeken.

 

Ook volgende week dinsdag worden er nog kwalificatieduels gespeeld; daarna kunnen de spelers van de Trots van het Noorden eindelijk van hun welverdiende, maar korte vakantie genieten. Op 27 juni a.s. worden ze alweer voor de eerste training in Haren verwacht...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.