Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

165 gasten online

Morgen presentatie van nieuwe linksback Emil Johansson

FC Groningen heeft vanavond op de website bekend gemaakt dat Emil Johansson morgen in de Euroborg aan de pers zal worden voorgesteld. Dan zullen ook meer details rond de transfer bekend worden gemaakt, zoals de duur van het contract dat de Zweed zal tekenen. De persconferentie begint om 15.30 uur in de Euroborg. Opvallend mag de volgende zin in het stuk op de website worden genoemd: "Tijdens deze persbijeenkomst zullen nog meer mededelingen worden gedaan over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2011/2012." Waarschijnlijk betreft het hier nadere uitleg over het verkleinen van de selectie van Jong FC Groningen, dat in de toekomst gelijktijdig en deels samen met de A-selectie zal gaan trainen.

 

Aanvulling: Emil Johansson was de laatste weken geblesseerd. Lees meer hierover in dit artikel.

 

Emil Johansson is in de aanloop naar de wedstrijd tegen Haugesund, die op 29 mei 2011 werd gespeeld, licht geblesseerd geraakt aan zijn lies. Voor het laatst heeft hij gespeeld op 25 mei jl., toen hij in de rust van de bekerwedstrijd tegen Tiller Fotball in de ploeg werd gebracht.

 

In bt.no kunnen we op 11 juni 2011 lezen dat Johansson nog niet inzetbaar was voor de wedstrijd van Molde tegen Start (13 juni). Lars Håvard Sæbø, de fysiotehrapeut van Molde, zegt in het vraaggesprek met de Noorse krant dat Emil op dat moment nog steeds worstelde met zijn lies, maar dat hij goede hoop had dat Emil binnen een week de training met de bal zou kunnen hervatten.

 

Als alles volgens plan is verlopen, dan heeft Emil Johansson de training inmiddels hervat. Morgen zal hierop ongetwijfeld worden ingegaan tijdens de persconferentie die FC Groningen zal houden. Voorafgaande aan de persconferentie zal Johansson zeker medisch worden gekeurd en mocht de Zweed vervolgens worden gepresenteerd, dan zit het met zijn blessure wel goed.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.