Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

144 gasten online

Jorrit Kunst vertrekt naar Emmen; volgt Kelvin Bossman hem?

In de hectiek rond de berichtgeving over potentiële nieuwe spelers is het bericht dat Jorrit Kunst zijn carrière bij FC Emmen zal voortzetten ietwat ondergesneeuwd. Zowel op de site van FC Groningen als op die van FC Emmen staat dat de 22-jarige rechtervleugelspeler bij de club uit Drenthe een éénjarig contract heeft getekend. Jorrit speelde tien jaar in de jeugdopleiding en de beloften van de FC en werd afgelopen seizoen naar het eerste elftal overgeheveld, maar kwam niet in actie voor de hoofdmacht. Mogelijk volgt Kelvin Bossman, met wie de FC eveneens niet door wilde gaan, het voorbeeld van Kunst.

 

Nu Tjaronn Chery bij FC Emmen is vertrokken (de middenvelder, in wie FC Groningen ook geïnteresseerd was, speelt komend seizoen voor ADO Den Haag) zou Kelvin Bossman een optie kunnen zijn. Kelvins zaakwaarnemer weet nog van niks, dus concreet is de interesse nog niet. Kelvin wil graag in Nederland blijven is daarom nog niet ingegaan op aanbiedingen uit Engeland en Israël. Hij zou graag voor Emmen willen uitkomen, heeft ook al een wedstrijd van de Drentse ploeg bekeken en we weten dat de voorzitter van FC Emmen Bossman heeft voorgesteld aan trainer René Hake.

 

Wat dit betreft moeten we nog even afwachten. Wordt wellicht vervolgd. We wensen Jorrit veel succes toe bij FC Emmen, en hopelijk kunnen we Kelvin binnenkort hetzelfde wensen!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.