Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

244 gasten online

Serhat Koç definitief naar FC Eindhoven

FC Groningen heeft vandaag op haar clubsite bekend gemaakt dat het nog tot medio 2013 doorlopende contract van Serhat Koç is ontbonden. De komende twee seizoenen zal Koç, die komende maand 21 jaar oud wordt, uitkomen voor FC Eindhoven, de club waar Serhat het afgelopen seizoen op huurbasis reeds speelde. Eindhoven is tevens de club van wie FC Groningen de kleine aanvaller medio 2009 overnam. In zijn eerste seizoen in Groningen speelde hij 13 officiële wedstrijden voor de FC, waarna hij eerst aan SC Cambuur en vervolgens aan FC Eindhoven werd verhuurd.

 

FC Groningen ligt op haar clubsite het volgende toe:

 

"FC Groningen heeft de verbintenis met Serhat Koç ontbonden. De 20-jarige spits stond nog twee seizoenen onder contract bij FC Groningen. Koç werd in de zomer van 2009 overgenomen van FC Eindhoven. In zijn eerste seizoen in Euroborg kwam de spits tot 13 officiële wedstrijden voor de FC. Afgelopen seizoen werd Koç eerst voor een half jaar verhuurd aan Cambuur Leeuwarden en na de winterstop aan zijn oude club FC Eindhoven. Beide partijen kwamen op de helft van de contractduur een ontbinding van de verbintenis overeen."

 

FC Eindhoven is erg blij ook de komende twee seizoenen over Koç te kunnen beschikken. Technisch manager Hans Smulders schrijft op het digitale domein van Eindhoven: "We zijn enorm blij dat we Serhat bij ons hebben kunnen houden. Serhat is hier opgeleid, is hier doorgebroken en is nu echt terug op het oude nest. Wij hebben erg veel geloof in de kwaliteiten van Serhat. Na de winterstop hebben we een moeilijke periode gehad, maar tegen het eind van de competitie heeft Serhat zijn talent weer laten zien en we zijn blij dat we hem vanaf het begin van de voorbereiding bij ons hebben."

 

Wij wensen Serhat heel veel geluk toe bij zijn nieuwe oude club!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.