Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

216 gasten online

Shkodran Metaj opnieuw op stage, nu bij Deense FC Nordsjælland

Stand van zaken woensdag 6 juli 2011:

Nadat de stage bij het Duitse Dynamo Dresden, dat afgelopen seizoen naar de 2. Bundesliga is gepromoveerd, op niets is uitgelopen, gaat Shkodran Metaj opnieuw proberen onderdak te vinden bij een buitenlandse club. Hij zal de komende dagen meetrainen met het Deense FC Nordsjælland (kortweg FCN), dat momenteel een trainingskamp in Delden heeft belegd, aldus de clubsite van de FC. Als we goed zijn geïnformeerd komt Sko daar oud-ploeggenoot Morten Nordstrand tegen, die sinds een half jaar door FC Kopenhagen aan FCN wordt verhuurd.

 

UPDATE zondag 10 juli 2011: Shkodran Metaj niet naar FC Nordsjælland

Vandaag heeft FC Groningen op de clubsite bericht dat ook Sko's stage bij het Deense FC Nordsjælland niet tot een contract heeft geleid: "Shkodran Metaj sluit maandag weer aan bij de eerste selectie van FC Groningen. Hij nam afgelopen week deel aan het trainingskamp van het Deense Nordsjaelland in Delden. Metaj speelde zaterdagavond de tweede helft van het oefenduel met de Deense club tegen NEC, waar overigens momenteel oud-FC’er Stef Nijland ook actief is. Shkodran Metaj werkte bij Nordsjaelland enkele succesvolle stagedagen af. Tot een overgang van de linksback/linker middenvelder zal het echter niet leiden. Maandagochtend meldt Metaj zich zodoende weer in Haren voor de voorbereiding op het volgende oefenduel met PAOK Saloniki, dat dinsdagavond in Norg wordt gespeeld."

Ook de clubsite van FC Nordsjælland maakt melding van het feit dat Metaj de tweede helft tegen NEC heeft gespeeld ("prøvespilleren Metaj ind fra start efter pausen"), maar schrijft verder niets over de motivatie om Shkodran geen contract aan te bieden.

 

Stand van zaken woensdag 6 juli 2011:

 

Wij berichtten maandag in ons trainingsverslag al dat Metaj niet naar Dresden zou vertrekken, en RTV Noord schreef gisteren dat beide partijen (Metaj en Dynamo Dresden) een overgang niet zien zitten. RTV Noord voegt eraan toe: "Voorlopig speelt Metaj weer bij Groningen, maar hij wil graag naar een club waar hij vaker aan spelen toekomt. In principe richt hij zich op de eredivisie, maar een eventuele overgang naar SC Veendam sluit hij op voorhand niet uit. Groningen en Veendam hebben de afspraak dat er in principe twee spelers op huurbasis aan de Langeleegte spelen. Danny Menting maakte al de overstap, de clubs zijn nog in overleg over een tweede speler."

 

Inmiddels is FC Nordsjælland dus in beeld. Wij wensen Metaj de komende dagen veel succes en plezier toe bij de Deense ploeg!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.