Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

Matias Jones voegt zich spoedig bij selectie FC Groningen

Tegen de verwachting in zal Matias Jones zich eerder bij de selectie van FC Groningen voegen en nog een deel van de voorbereiding met zijn nieuwe club mee kunnen maken. Voor de Trots van het Noorden prettig, maar voor Matias zelf een teleurstelling. Hij heeft vandaag namelijk na een aantal weken voorbereiding te horen gekregen dat hij niet tot de definitieve selectie van Uruguay onder de 20 behoort, dat vanaf 30 juli deel zal nemen aan het Wereldkampioenschap voor spelers onder de 20 jaar dat in Colombia plaatsvindt.

 

Jones zal een dezer dagen naar Nederland reizen en direct aansluiten bij de eerste selectie. Matias zegt hierover zelf het volgende: "Fue una etapa muy linda en mi vida! Con mucho dolor hoy doy vuelta la pagina! FC Groningen me espera.. " Vrij vertaald: "Het was een geweldige ervaring. Met veel pijn moet ik vandaag de knop omzetten. FC Groningen wacht op mij..."

 

Dat de teleurstelling bij Jones nu nog overheerst is begrijpelijk. Als hij eenmaal bij de selectie van FC Groningen zit zal hij echter snel weer opknappen, zo verwachten wij. Al tijdens zijn verblijf in april, toen hij een week met de groep mee trainde, spatte het plezier ervan af. Wij kijken ernaar uit om Matias straks weer in levenden lijve te kunnen bewonderen.

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.