Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

143 gasten online

Matías Jones onderweg naar Nederland

Nog heel even en de selectie van FC Groningen is echt compleet! Matías Jones is nl. eerder vanavond het vliegtuig ingestapt en zal morgen in Nederland arriveren. En niet om net als in april een weekje mee te trainen, nee hij zal definitief aansluiten bij zijn nieuwe ploeg, nog een tweetal weekjes voorbereiding kunnen meepikken en langzaam klaargestoomd kunnen worden voor een nieuwe fase in zijn voetballoopbaan. Op zijn Facebook-pagina heeft hij zijn vertrek uit Uruguay onder de noemer 'partida de mati a holanda' vastgelegd. Kijk verder voor een aantal leuke foto's van deze sympathieke topper die de Nederlandse voetbalwereld versteld zal doen staan! Bacuna en Enevoldsen, de concurrentiestrijd om één positie op de flanken zal er niet gemakkelijker op worden...

 

UPDATE dinsdag 19 juli 2011: Matías Jones is in Groningen!

Matías Jones is inmiddels in Groningen! Hans Nijland, sinds vandaag op Twitter-gebied actief, vertrouwde ons zojuist toe: "Zojuist Matias Jones op het hoofdveld voor foto's voor de presentatiegids. Hij oogde fris en was geweldig enthousiast. Leuk toch?!" Vanaf donderdag kunnen we hem op het trainingsveld in actie zien. Matías zelf schreef op zijn Facebook-pagina dat hij met pijn afscheid heeft genomen, maar hij bedankt zijn vrienden en familie die hem hebben gemaakt tot de persoon die hij nu is en hij zegt vandaag met een nieuwe etappe te beginnen. Welkom, Matías!

 

jones1
jones10
jones2
jones3
jones4
jones5
jones6
jones7
jones8
jones9
01/10 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.