Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

101 gasten online

Shkodran Metaj wil graag naar Willem II

Shkodran Metaj wil zijn voetballoopbaan graag in Willem II voortzetten. Tegenover RTV Noord heeft Metaj laten weten met de club uit Tilburg in onderhandeling te zijn. Zelf verwacht Metaj op korte termijn uit Groningen te kunnen vertrekken. Ondanks een nog doorlopende verbintenis tot medio 2012, is de verwachting dat FC Groningen geen transfersom voor Metaj zal vragen. Het is op dit moment nog onduidelijk of FC Groningen bij een vertrek van Metaj en eventueel ook nog Femi (kijk voor onze korte update hier), nogmaals actief zal worden op de transfermarkt. Wordt vervolgd!

 

UPDATE zaterdag 23 juli 2011:

Clubsite Willem II: "Shkodran Metaj speelt vanavond op proef mee tegen Lommel United";

Hans Nijland: "Shkodran Metaj speelt vanavond op proef met Willem II tegen het Belgische Lommel United. Na afloop wordt mogelijk gesproken over transfer"

 

Vandaag kunnen we op de officiële clubsite van Willem II lezen dat Shkodran Metaj vanavond met Willem II meespeelt in het oefenduel van de Brabanders tegen Lommel United. De club schrijft: "Shkodran Metaj speelt vandaag mee in het oefenduel van Willem II tegen Lommel United (Diessen, 19.00 uur). De 23-jarige Nederlander met Albanese roots stond afgelopen jaar bij FC Groningen onder contract. De technische leiding van de Tricolores wil zich de komende tijd buigen over de vraag of Metaj een waardevolle invulling kan geven aan de posities die binnen de selectie nog vacant zijn."

 

Het bericht kan als opmerkelijk worden betiteld. We zijn nl. net terug van de training van FC Groningen (trainingsverslag volgt). Metaj heeft de training van begin tot eind meegedaan, en deed zelfs mee aan het allerlaatste onderdeel waarbij hij en Matías Jones indraaiende vrije schoppen moesten nemen.

 

Hans Nijland heeft later op zijn Twitter-pagina bevestigd dat Metaj vanavond op proef meespeelt met Willem II en voegt eraan toe dat er na afloop mogelijk gesproken wordt over een transfer.

 

NB De toegangsprijzen in Diessen, waar Willem II op het terrein van RKDSV oefent, zijn als volgt:

Kinderen tm 12 jaar:  € 1,00
Volwassenen:  € 5,00
65+ :  € 2,50

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.