Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

166 gasten online

FC Groningen wijst bod op Dusan Tadic af

Alsof de transfer window voor FC Groningen vandaag nog niet roerig genoeg is geweest: Hans Nijland heeft zojuist op Twitter verklaard dat FC Groningen een bod op Dusan Tadic heeft afgewezen. Nijland noemt de naam van de biedende partij niet, maar wij gaan ervan uit dat het FC Twente is geweest, dat Bryan Ruiz hoogstwaarschijnlijk naar Fulham ziet vertrekken. Onze algemeen directeur zal ook hierop ingaan tijdens de persconferentie die later vanmiddag wordt gehouden.

 

Een vertrek van Tadic, bovenop het vertrek van Matavz, zal ongetwijfeld betekenen dat er een streep kan door de sportieve doelstelling van dit seizoen (behalen van Europees voetbal), en wij nemen aan dat Hans Nijland dit niet kan en wil verkopen naar de supporters toe, en al evenmin naar de trainersstaf. De opvolger van Matavz is dan wel gecontracteerd, maar het is de vraag wanneer David Texeira dusdanig is gewend en geacclimatiseerd dat hij Matavz waardig kan vervangen. De beoogde opvolger van Dusan Tadic, Matías Jones, is zeker nog niet zover dat hij basisplaats-waardig is.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.