Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

119 gasten online

Vanavond: AZ-FC Groningen (KNVB-beker)

Om 20.45 uur zal in Alkmaar de aftrap plaatsvinden voor het bekerduel tussen AZ en FC Groningen. Een (kleine) schare hondstrouwe fans is inmiddels onderweg naar Noord-Holland. Acht supporters zitten in de bus (waaronder Paul Zweverink, die de overige supporters genereus op koeken en Snickers tracteerde-klasse!); hier zullen later nog 38 mannen en vrouwen bijkomen die met de auto onderweg zijn. Met 14 begeleiders erbij, komen we op in totaal 60 personen in het uitvak.

De opstelling is inmiddels bekend. Zoals verwacht zullen de volgende 11 spelers proberen voor een kleine stunt te zorgen en AZ uit de beker te knikkeren: Van Loo; Hiariej, Van Dijk, Ivens, Burnet; Kieftenbeld, Sparv; Bacuna, Andersson, Tadic; Texeira                              

 

De opstelling van AZ: Esteban, Marcellis, Gudmundsson, Maher, Klavan, Poulsen, Wernbloom, Holman, Elm, Beerens, Moisander.

 

Onder de acht supporters in de bus naar Alkmaar is ook Paul Zweverink, vormalig journalist van het Dagblad van het Noorden en tegenwoordig belast met supporterszaken bij FC Groningen. Hij was zo vriendelijk de medereizigers te trakteren koeken en snickers. Een leuk gebaar!

 

Na de wedstrijd zal in Alkmaar de loting voor de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi plaatsvinden. Laten we hopen met FC Groningen in de pot! De wedstrijd is live te volgen op Eredivisie Live. Ook is de wedstrijd live te beluisteren bij Radio Noord.

 

Onze Uruguayanen, onderweg naar Alkmaar, hebben er zin in!

 

In het stadion zijn de laatste voorbereidingen nog bezig

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.