Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

145 gasten online

Training maandag 2 juli 2012: ook de internationals zijn terug

Aan het begin van de tweede trainingsweek na de zomerstop zijn ook vier van de vijf spelers, die wegens internationale verplichtingen actief zijn geweest, bij de selectie van FC Groningen aangesloten. Alleen Nicklas Pedersen hoefde niet te verschijnen omdat de FC hem niets in de weg wilde leggen om zijn door vriend en vijand gewenste transfer naar KV Mechelen af te ronden.

 

Wel van de partij waren vanochtend in Haren Leandro Bacuna, Maikel Kieftenbeld, Tim Sparv en de fors uit de kluiten gewassen Género Zeefuik. Dit viertal zal morgenavond in Siddeburen, waar FC Groningen het tweede oefenduel zal spelen (wedstrijdverloop wederom live op fcgonline!), nog niet meedoen; FC Groningen schrijft op de clubsite dat Género Zeefuik a.s. zaterdag tijdens oefenpot nummer drie (Kickers Emden-uit) naar verwachting wel zal opdraven.

 

Matías Jones, hier samen met zijn maatje David Texeira in extase toen hij op 27 april jl. in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap in de slotminuut de 1-1 voor zijn rekening nam, snakt naar een terugkeer op de velden: "I want to go back to the field!!!!", zo twitterde hij vanavond.

Slechts Matías Jones, nog kampend met de naweeën van een blindedarmoperatie, moest hedenochtend de training - wederom een urendurend spektakel dat bol stond van de fysiek-, sprint- en afwerkoefeningen en partijvormen - laten schieten, en dit betekent dat we een grote groep van maar liefst 35 spelers op Sportpark de Koepel mochten begroeten. Ook Luciano en Alexander Domin Cristovoa M´Futila, voetbalnaam Cristovao, hebben de veldtraining inmiddels hervat.

 

Opvallende aanwezige: Marcel Groninger, de dit seizoen bij FC Groningen stagelopende hoofdcoach van hoofdklasser Be Quick 1887.

 

Patrick Stinissen is vanmorgen met fotoapparatuur en al naar Haren getogen en van zijn hand is de volgende fotoreportage!

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/55 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.