Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

Training maandag 13 augustus 2012:

Robert Maaskant en Emil Johansson kunnen prima door één deur

RTV Noord was vanochtend met een cameraploeg naar het TCN Trainingsveld uitgerukt om te kijken in hoeverre de woorden die Robert Maaskant gistermiddag na afloop van de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen FC Twente over Emil Johansson had geventileerd nog naëbden. Welnu, de aanwezigen zullen geconstateerd hebben dat de kou, als die al in de lucht is geweest, alweer helemaal is verdwenen. Maaskant en Johansson hebben elkaar vanochtend op het veld even gesproken en daarmee is de kous af. Ook Voetbal International zal de boel vanavond op RTL7 ongetwijfeld opblazen, waarna we allemaal weer over kunnen gaan tot de orde van de dag.

 

Johansson komt aan op het trainingsveld

(foto: Eric Smit)

Inmiddels hebben we een fotoreportage van Eric Smit van de training van maandagochtend onderaan het trainingsverslag toegevoegd!

De ziekenboeg stroomt inmiddels wel wat voller. Bekend was al dat Lorenzo Burnet en Paco van Moorsel in de lappenmand zitten; zij ontbraken op de training. Dit gold ook voor Femi, die gisteren in Enschede met een hamstringblessure is uitgevallen. De Nigeriaan zegt hierover op de clubsite van FC Groningen: "Ik probeerde de bal te veroveren van Chadli. Ik overstrekte daarbij mijn been en kreeg last van mijn hamstring. Bij elke beweging had ik veel pijn en besloot te stoppen omdat het volgens mij niet verstandig was om door te spelen. Maandag gaan we kijken hoe erg het is."

 

Ook David Texeira liet de maandagochtendtraining schieten; wij nemen aan dat de Uruguayaan met kleine pijntjes kampt en uit voorzorg is binnengebleven. Vorige week raakte hij geblesseerd aan zijn bovenbeen en was net op tijd fit voor de eerste competitiewedstrijd. Paulo Francisco tenslotte, rechtsback van Jong FC Groningen, heeft een bovenbeenblessure. Hij probeerde vanochtend nog wel te trainen maar moest zijn pogingen na een kwartiertje staken.

 

Afwezig vanwege internationale verplichtingen waren Leandro Bacuna, Virgil van Dijk, Johan Kappelhof, Tim Sparv en Género Zeefuik. A.s. woensdag spelen Jong Oranje en Finland oefenduels tegen resp. Jong Italië en Noord-Ierland.

 

 

Opnames van beide gesprekken van RTV Noord zijn hier te horen.

 

Fotoreportage van de training van maandagochtend van Eric Smit

 

DSC_3954 (Small)
DSC_3957 (Small)
DSC_3962 (Small)
DSC_3966 (Small)
DSC_3968 (Small)
DSC_3970 (Small)
DSC_3974 (Small)
DSC_3976 (Small)
DSC_3981 (Small)
DSC_3982 (Small)
DSC_3985 (Small)
DSC_3990 (Small)
DSC_3994 (Small)
DSC_4006 (Small)
DSC_4011 (Small)
DSC_4012 (Small)
DSC_4015 (Small)
DSC_4022 (Small)
DSC_4030 (Small)
DSC_4039 (Small)
DSC_4042 (Small)
01/21 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.