Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

161 gasten online

Inzetbaarheid Femi tegen Willem II lijkt twijfelachtig

Oluwafemi Ajilore viel afgelopen zondag in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in de 37e minuut uit met een hamstringblessure. Sindsdien heeft de Nigeriaan zich op het trainingsveld niet meer laten zien. Femi was in Enschede nog één van de betere spelers aan Groningse kant en zou vermoedelijk één van de weinigen zijn geweest die zich komende zondag in de sauna die de Euroborg zal worden op z'n gemak zou hebben gevoeld.

 

Ook vanochtend moest hij verstek laten gaan, net als Paco van Moorsel, die nog altijd teveel hinder ondervindt van een knietje die hij vorige week in zijn dijbeen heeft gekregen. Tim Sparv was er vanochtend eveneens niet bij. Hij heeft gisteravond in Belfast met Finland nog een interland met gespeeld waarin hij zelfs wist te scoren. Lorenzo Burnet lijkt wel op de weg terug. Hij trainde vanmorgen ruim een uur mee en oogde vrij fit.

Vanmiddag wordt er nogmaals getraind. Aan deze training hoeven Leandro Bacuna, Virgil van Dijk en Johan Kappelhof niet mee te doen. Zij stonden gisteren in de basis van Jong Oranje dat een weinig verheffende wedstrijd tegen Jong Italië speelde. Van dit drietal deed Kappelhof de gehele training mee; Bacuna en Van Dijk trainden een half uurtje.

 

Tijdens de fanatieke training werd gespeeld in een aantal groepjes die bestonden uit spelers van zowel de A-selectie als de B-kern. Hieruit kon met de beste wil van de wereld nog niets over de vermoedelijkke opstelling van komende zondag worden gezegd.

 

Wij hopen later vandaag ook nog even over de training van vanmiddag te berichten.

 

Aanwezig tijdens de middagtraining waren de keepers Luciano, Bizot en Van der Lei, en verder Kwakman, Magnasco, Jones, Texeira, Hiariej, Bos, Keurntjes, Ivens, De Leeuw, Schet, Kieftenbeld, Kostic, Van Nieff, Francisco, Cristovao en Batbay en ... de ouders van Matías Jones. Niet aanwezig waren Sparv, Kappelhof, Johansson (die 's morgen wel aanwezig was), Zeefuik, Van Dijk en Femi.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.