Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

114 gasten online

Training zaterdag 25 augustus 2012:

Maaskant kiest voor basiselftal met De Leeuw en Kappelhof

Vanmorgen vond op het TCN trainingsveld de afsluitende training voor de wedstrijd van morgen tegen PSV plaats. Robert Maaskant had bij de training van vrijdag in de Euroborg nog een klein rookgordijn opgetrokken voor wat betreft het elftal dat morgen om 16.30 uur aan de aftrap zal staan. Ook na de training van zaterdagochtend is nog niet met volledige zekerheid te zeggen welke spelers de basis zullen vormen. Robert Maaskant lijkt nog te twijfelen of hij Lorenzo Burnet of Emil Johansson als linksback het veld opstuurt.

 

Inmiddels hebben we ook fotoreportages van Patrick Stinissen en Eric Smit toegevoegd!

Tijdens de training van zaterdag nam Maaskant een groep van 11 veldspelers en keeper Luciano apart. Met deze groep ging de trainer tactische dingen doornemen en werd er getraind op het opzetten van aanvallen en het afwerken op doel. Met de keuze voor de elf veldspelers werd duidelijk dat Robert Maaskant ervoor heeft gekozen de man-of-the-match van de wedstrijd tegen Willem II, David Texeira, in de wedstrijd tegen PSV geen basisplaats te gunnen. Maaskant had gisteren tijdens de wekelijkse persbijeenkomst al aangegeven dat hij ontevreden was over het vertoonde spel na het tegendoelpunt waarbij Bacuna en Texeira teveel de aanval zochten. Hierdoor sneuvelde de hele organisatie op het veld en Maaskant wil dus duidelijk niet het risico lopen dat dit ook tegen de Eindhovenaren weer gebeurt.

 

Ook in de achterste linie heeft Maaskant ingegrepen. Tim Sparv mag zijn vertrouwde plek op het middenveld innemen en maakt hiermee plaats voor Johan Kappelhof. De positie van linksback wordt ingevuld door Lorenzo Burnet of Emil Johansson. Burnet komt terug van een blessure en Johansson kon deze week door wat lichte klachten niet aan elke training deelnemen. Wel heeft Maaskant deze week tijdens de trainingen steevast voor Burnet als linksback gekozen en wij gaan er vanuit dat hij morgen de voorkeur zal krijgen boven Johansson.

 

Aangezien er zowel gisteren als vandaag niet in partijvorm is getraind blijft de exacte taktiek waarmee Maaskant van plan is PSV zo ver mogelijk van het Groningse doel vandaan te houden nog onduidelijk. We gaan ervan uit dat de trainer niet kiest voor een blok van twee verdedigende middenvelders die allebei linksbenig zijn. Het lijkt daarom logischer dat Bacuna naast Sparv gaat voetballen en Kwakman, De Leeuw en Schet in de linie ervoor gaan spelen. Zeefuik wordt de diepe spits die de bal moet vasthouden om vermoedelijk met name De Leeuw aan te laten sluiten om gevaar in het strafschopgebied van PSV te gaan stichten. De opstelling ziet er dan vermoedelijk als volgt uit:

 

Kwakman - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Bacuna

Burnet - Kappelhof - Van Dijk - Magnasco

Luciano

 

Bankbezetting: volstrekt onduidelijk; wij nemen aan dat Bizot alsmede zes van de volgende zeven spelers op het wedstrijdformulier zullen verschijnen:

Hiariej, Ivens, Johansson, Kieftenbeld, Van Moorsel, Suk, Texeira

 

Alle 24 spelers van de A-selectie en 11 van de B-kern waren vandaag present. Femi kon voor het eerst weer met de groep meetrainen en deed aan alle onderdelen mee. Ook tijdens de partij van 11 tegen 11, waaraan de spelers die zondag tegen PSV in de basis staan niet meededen, maakte de Nigeriaan zijn opwachting en liet goede dingen zien. Wij nemen aan dat de nuttige stofzuiger volgende week vrijdag in de uitwedstrijd die het eerste elftal tegen ADO Den Haag speelt weer bij de wedstrijdselectie kan en zal zitten.

 

Fotoreportage van de training van zaterdagochtend van Patrick Stinissen

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/31 
start stop bwd fwd

 

Fotoreportage van de training van zaterdagochtend van Eric Smit

 

DSC_5424
DSC_5429
DSC_5433
DSC_5437
DSC_5440
DSC_5450
DSC_5459
DSC_5462
DSC_5469
DSC_5472
DSC_5474
DSC_5479
DSC_5481
DSC_5490
DSC_5498
DSC_5500
DSC_5504
DSC_5506
DSC_5508
DSC_5512
DSC_5514
DSC_5520
01/22 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.