Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

169 gasten online

Training maandag 10 september 2012: Schet lijkt hersteld na week afwezigheid

In Enschede worden voorbereidingen voor het vergroten van het invalidenlazaret getroffen, nu Andreas Bjelland, Nacer Chadli, Leroy Fer, Douglas en Dmitri Bulykin met uiteenlopende mankementen uit de running zijn geraakt, maar in Groningen is de ziekenboeg volkomen leeggestroomd. Mitchell Schet viel op de laatste dag van de transfer window in het uitduel tegen ADO Den Haag uit met een blessure en heeft de afgelopen week uitsluitend binnen met de fysiotherapeut getraind, maar vandaag stond hij weer op het TCN trainingsveld, samen met 32 collega's uit de A- en B-selectie, en kon weer volledig met de groep meetrainen. Alleen Andraz Kirm en Tim Sparv ontbraken.

 

Zij spelen morgen met Slovenië (om 20 uur in Noorwegen) en Finland (om 18 uur in Tsjechië) nog WK-kwalificatieduels en spoeden zich dan naar Groningen om zich voor te bereiden op de wedstrijd van de Trots van het Noorden tegen Vitesse. FC Groningen heeft 525 gratis kaartjes aan Arnhemmers verstrekt, en deze geste is in volle waarde geschat: het uitvak zal zondag uitverkocht zijn, zo schrijft Vitesse op de clubsite.

 

Tja, in Groningen wordt het woord Gastvrijheid nog met een hoofdletter G geschreven, daar waar de autoriteiten in Veenendaal zich reeds bij de gedachte aan FC Groningen-supporters in gezwinde draf naar de plee moeten spoeden omdat het de heren dun door de broek loopt.

Nog altijd zijn wij in afwachting van antwoorden op onze aan Ties Elzenga, burgemeester van het door Middeleeuwse denkpatronen geregeerde gehucht, en Hans Nijland (die ongetwijfeld eveneens met afgrijzen heeft kennisgenomen van de verkrachting van de charme van bekervoetbal) gestelde vragen omtrent de diepere achtergronden van de opgelegde wanstaltige vervoersregeling - onze hoop op een paar simpele reacties lijkt echter ijdel. 

 

Terug naar de training van vanmiddag - we kunnen kort zijn over het gebodene. Nadat er wat overgetrapt werd en rondo's werden gehouden, werden uit de groep van 33 spelers de vier keepers geïsoleerd; zij werden apart onderhanden genomen. De overgebleven 29 veldspelers werden aangevuld met Dick Lukkien, zodat er drie groepjes van 10 spelers gevormd konden worden. Zij bedreven zich o.a. in het edele 'balletje pak'.

 

De mogelijke opstelling van komende zondag is nog altijd in nevelen gehuld, en daarom plaatsen hier nog een keertje de opstelling zoals wij denken dat die zondag door de trainersstaf uit de hoge hoed wordt getoverd:

 

Kirm - Zeefuik - Schet

Kwakman - De Leeuw - Bacuna

Burnet - Kappelhof - Van Dijk - Magnasco

Luciano

 

Deze prognose is echter nog niet op kritische trainingsinzichten gebaseerd. Zo heeft Andraz Kirm nog altijd 0x met FC Groningen meegetraind. Komende donderdag verwachten we hem echter voor het eerst op TCN, en zullen bovenstaande uit een glazen bol afkomstige opstelling staven aan de werkelijkheid! Ook Tim Sparv zullen we dan weer kunnen begroeten.

 

Tim Sparv en Erik Nevland, zaterdag in Helsinki

 

Morgen wordt er overigens, in afwijking van het op de clubsite van FC Groningen vermelde trainingsschema, twee maal getraind. Wij proberen morgen opnieuw over de verrichtingen van de mannen van Robert Maaskant en zijn assistenten te berichten!

 

Fotoreportage van de training van maandagmiddag van Eric Smit:

 

DSC_7816
DSC_7818
DSC_7824
DSC_7825
DSC_7827
DSC_7829
DSC_7831
DSC_7835
DSC_7838
DSC_7847
DSC_7851
DSC_7854
DSC_7856
DSC_7858
DSC_7867
DSC_7872
DSC_7877
DSC_7882
DSC_7885
DSC_7888
DSC_7889
DSC_7890
DSC_7892
DSC_7893
DSC_7895
01/25 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.