Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

140 gasten online

Training vrijdag 28 september 2012:

Maaskant sleutelt niet aan defensie; terugkeer Kieftenbeld op middenveld

Na een ietwat bewogen week in het Groningse, met achtereenvolgens ellende in Haren, een bizarre ontknoping in Zwolle, bestuurschaos in Stad en een narrow escape bij GVVV, dient de focus alweer op de volgende competitiewedstrijd te liggen. Zondag komt Roda JC op bezoek - het is de wedstrijd van de nummers 11 tegen 14, een stek die beiden als 'min' zullen ervaren.

 

Vanochtend werd er simultaan op twee locaties getraind. De B-kern, aangevuld met Matías Jones, Hyun Jun Suk en stagiar Mazin Ahmed Al Huthayfi maar zonder Alex Cristovao, trainde op het TCN trainingsveld, terwijl het 22-koppige restant van de A-selectie in de Euroborg trainde en een partij van 11 tegen 11 speelde.

 

Afgaande op de training van vanmorgen, de voorlaatste in de aanloop naar het belangrijke duel tegen de Limburgers van Ruud Brood (die zondag eindelijk weer een beroep op Sanharib Malki - lang geblesseerd geweest - hoopt te kunnen doen), lijkt Robert Maaskant zondag te kiezen voor de volgende opstelling, waarin we maar liefst acht landgenoten aantreffen:

 

Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Kieftenbeld

Kappelhof - Kwakman - Van Dijk - Bacuna

Luciano

 

Dit betekent dat de vandaag jarige Stefano Magnasco (de Chileen is 20 jaar geworden) nog niet terugkeert in de basis.

 

Inmiddels hebben we fotoreportages van Eric en Patrick toegevoegd!

In de afsluitende partij werd het eerste doelpunt gescoord door Filip Kostic, die een vrije trap - toegekend na een overtreding op de sterk spelende David Texeira - schitterend binnenschoot. Johan Kappelhof raakte in de partij nog geblesseerd, maar kon het potje vervolgen. 

 

Fotoreportage van de training van vrijdagochtend van Eric Smit

 

DSC_9105
DSC_9108
DSC_9111
DSC_9115
DSC_9117
DSC_9120
DSC_9125
DSC_9132
DSC_9136
DSC_9145
DSC_9153
DSC_9159
DSC_9162
DSC_9167
DSC_9168
DSC_9171
DSC_9175
DSC_9176
DSC_9177
DSC_9178
DSC_9181
DSC_9183
DSC_9191
DSC_9192
DSC_9195
DSC_9201
DSC_9204
01/27 
start stop bwd fwd

 

De tegenstander van de beoogde basis speelde als volgt:

 

Texeira

Bos - Van Moorsel - Kostic

Burnet - Hiariej

Johansson - Ivens - Femi - Magnasco

Bizot

 

Dit elftal, met een opvallende plaats op het middenveld voor Lorenzo Burnet, speelde aanvankelijk veel dreigender dan de basis, maar gaandeweg de partij ging het wat meer gelijk op. Met name Magnasco, Kostic en Texeira wisten te imponeren.

 

De gelijkmaker werd gescoord door Género Zeefuik die met een schitterende pass van Andraz Kirm vrij voor keeper Marco Bizot was gezet. Gezegd moet worden dat Andraz Kirm vandaag zeer sterk speelde. Kees Kwakman was een stuk minder op dreef.

 

Femi speelde een prima partij. Zo wist hij Género Zeefuik met ogenschijnlijk gemak een keer de bal af te pakken, wat toch een prestatie genoemd mag worden.

 

Mitchell Schet nam vlak voor het einde van het partijspel de 2-1 voor zijn rekening, na een mooie pass van Género Zeefuik.

 

Morgen wordt de laatste training afgewerkt en kunnen we constateren of we bovenstaande prognose al dan niet moeten bijstellen.

 

Fotoreportage van de training van vrijdagochtend van Patrick Stinissen

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/26 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.