Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

203 gasten online

Training maandag 8 okt. 2012: stage Mazin Ahmed Al Huthayfi gaat 3e week in

VI berichtte medio vorige week dat er afgelopen week een beslissing genomen zou worden over de 27-jarige, uit Saoudi Arabië afkomstige, Mazin Ahmed Al Huthayfi die sinds zondag 23 september jl. bij FC Groningen op proef is (zie ons artikel), maar tot onze verrassing was Mazin vandaag opnieuw van de partij. De stage van de rechtsbenige middenvelder is daarmee de derde week ingegaan. Een frequente trainingsbezoeker merkte vandaag gekscherend op dat FC Groningen onderzoekt of Mazins vader wellicht een oliesheik is die er financieel warmpjes bij zit. Wij gaan hier vooralsnog niet vanuit.

 

Aanwezig op de training waren alle spelers van de A-selectie en de B-kern, aangevuld met onze Arabische vriend, maar uitgezonderd het vijftal internationals dat is uitgevlogen, te weten Leandro Bacuna, Virgil van Dijk en Género Zeefuik (Jong Oranje) (FC Groningen is daarmee hofleverancier van de equipe van trainer Cor Pot), Andraz Kirm (Slovenië) en Tim Sparv (Finland). Stefan van der Lei is geselecteerd voor het Beloftenelftal, dat net als Jong Oranje op 11 en 15 oktober a.s. interlands speelt, maar hij was vanmorgen desondanks present op het zonnige TCN trainingsveld.

 

Jong FC Groningen speelt morgenavond een oefenwedstrijd tegen O.N.S. Boso Sneek, en namens de A-selectie zullen Lorenzo Burnet, Tom Hiariej, Filip Kostic en Hyun Jun Suk in actie komen. Bij deze wedstrijd zal Stefan van der Lei niet meer aanwezig zijn, en daarom zal Joey Potveer het doel verdedigen en Wieger Sietsma, keeper van FC Groningen A1, als reservedoelman meereizen.

 

Volledige opstelling Jong FC Groningen, morgenavond in Sneek:

 

Potveer, Francisco, Renken, Bakker, Burnet, Letschert, Hiariej, Van Nieff, Kostic, Suk, Holder (Ben Moussa); bank: Ben Moussa (Holder), Batbay, Sietsma (A1), Saban (A1), Boutzamar(A1)

Fotoreportage van de training van maandagochtend van Patrick Stinissen:

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/34 
start stop bwd fwd

 

Vermoedelijke opstelling Jong FC Groningen in linies: 

 

Holder - Suk - Kostic

Van Nieff - Hiariej - Letschert

Burnet - Bakker - Renken - Francisco

Potveer

 

Over de training van vanochtend valt verder weinig te vertellen. Robert Maaskant was niet aanwezig; de spelers maakten er een ontspannen trainingssessie van. Het ging er gemoedelijk aan toe en Kees Kwakman fungeerde als gelegenheidsarbiter.

 

Voor de rest verwijzen we graag naar de fotoreportages van Eric en Patrick. Bedankt mannen!

 

Fotoreportage van de training van maandagochtend van Eric Smit:

 

DSC_0494
DSC_0495
DSC_0498
DSC_0499
DSC_0502
DSC_0509
DSC_0512
DSC_0513
DSC_0514
DSC_0518
DSC_0529
DSC_0545
DSC_0555
DSC_0560
DSC_0567
DSC_0569
DSC_0580
DSC_0581
DSC_0590
DSC_0593
DSC_0599
01/21 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.