Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

170 gasten online

Zaakwaarnemers van Matías Jones en David Texeira aanwezig bij training

Onder het toeziend oog van de zaakwaarnemers van Matías Jones en David Texeira en FC-scout Jurrie Koolhof werkte de Trots van het Noorden de voorlaatste training vóór het lange weekend af. De Uruguayaanse delegatie reist momenteel door Europa om de clubs te bezoeken waar spelers uit hun portefeuille onder contract staan; ook zullen de heren nog een gesprek met Henk Veldmate voeren om o.a. te praten over de vooruitgang met betrekking tot Jones en Texeira.

 

De training stond vanochtend weer onder leiding van Robert Maaskant, die op maandag en dinsdag nog werd vervangen door Erwin van de Looi. Naast de zes internationals (Stefan van der Lei, Leandro Bacuna, Virgil van Dijk, Género Zeefuik, Andraz Kirm en Tim Sparv) ontbraken Marco Bizot (ziek) en Mitchell Schet (heeft nog altijd last van zijn in de wedstrijd tegen Feyenoord opgelopen blessure).

 

Er ontbraken dus twee van de vier keepers; de honneurs van de absente Van der Lei en Bizot werden waargenomen door keeperstrainer Ruud Hesp en Yoëll van Nieff van Jong FC Groningen, in wie kennelijk een talentvolle keeper schuilt: de jonge verdediger liet geen bal door!

Eric Smit heeft vandaag niet alleen de foto's verzorgd, maar is ook verantwoordelijk voor de tekstuele input. Bedankt kerel! 

 

Vandaag werd er lekker ontspannen getraind. Na een kwartiertje huppelen en hossen met fysiektrainer Jan Arend Vredeveld werd de groep opgedeeld in vier groepjes van 6 à 7 man:
 

1e groep:
Timo Letschert, Atilay Batbay, Nick Bakker, Paulo Francisco, Jesse Renken, Yoëll van Nieff, Robby Holder


2e groep:
Johan Kappelhof, Emil Johansson, Maikel Kieftenbeld, Kees Kwakman, Paco van Moorsel, Michael de Leeuw


3e groep:
Lorenzo Burnet, Tom Hiariej, David Texeira, Matías Jones, Stefano Magnasco, Hilal Ben Moussa


4e groep:
Jonas Ivens, Oluwafemi Ajilore, Filip Kostic, Hyun Jun Suk, Henk Bos, Alexander Cristovao


"5e groep": Luciano da Silva, Joey Potveer

 

Deze groepjes vervolgden de training met de onderdelen latjetrap, muurtje schieten, voetvolley, voorzetten en afronden.

 

Als afsluiting werden er vier doelen geplaatst met als keepers: Luciano da Silva, Joey Potveer, Ruud Hesp, Yoëll van Nieff. Er werd  gebruik gemaakt van een half speelveld. Er werden twee partijen groen tegen oranje gespeeld. Oranje won ze beide; voor straf moest groen twee maal een rondje rennen.

 

Bijzondere wetenswaardigheid: zowel Johan Kappelhof als Lorenzo Burnet weten NIET hoe ze een voetvolleynet op moeten zetten. Het was een leuk schouwspel om te zien!!

 

Fotoreportage van de training van woensdagochtend 10 oktober 2012 van Eric Smit:

 

0zaakwaarnemers
DSC_0691
DSC_0692
DSC_0693
DSC_0694
DSC_0699
DSC_0707
DSC_0710
DSC_0711
DSC_0712
DSC_0714
DSC_0717
DSC_0726
DSC_0728
DSC_0729
DSC_0735
DSC_0744
DSC_0747
DSC_0748
DSC_0750
DSC_0755
DSC_0762
DSC_0776
DSC_0790
DSC_0793
DSC_0797
01/26 
start stop bwd fwd
 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.