Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

202 gasten online

Training zondag 28 oktober 2012: Kappelhof vervangt De Leeuw op trainingsveld; Texeira en Magnasco keren vermoedelijk terug bij selectie

Liefhebbers van noeste trainingsarbeid konden vanochtend hun hart op. Binnen een straal van hemelsbreed nog geen 100 meter werd door de Trots van het Noorden op twee locaties getraind. In de zonovergoten Euroborg werkte Robert Maaskant met 10 veldspelers een training af, terwijl Ruud Hesp met Luciano en Marco Bizot bezig was. Bij de veldspelers ontbrak Michael de Leeuw, die zijn geplaagde enkel rust moet geven; hij werd vervangen door Johan Kappelhof.

 

Dit doet vermoeden dat Maaskant Kees Kwakman dinsdag doorschuift naar het middenveld en Johan Kappelhof centraal in de verdediging naast Virgil van Dijk posteert, mocht Michael de Leeuw dinsdag onverhoopt toch niet kunnen spelen. Wij denken dat Maikel Kieftenbeld dan 'op tien' zal spelen.

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen ADO Den Haag als Michael de Leeuw niet kan spelen:

 

Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - Kieftenbeld - Kwakman

Burnet - Kappelhof - Van Dijk - Bacuna

Luciano

 

Overigens zouden de achterste twee linies er bij afwezigheid van De Leeuw ook als volgt uit kunnen zien:

 

Sparv - Kieftenbeld - Bacuna

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

 

Aangezien er vanochtend niet in partijvorm is gespeeld, kunnen we niet met zekerheid zeggen voor welke variant dinsdag gekozen zal worden.

 

Inmiddels hebben we ook fotoreportages van Eric Smit toegevoegd!

Op het TCN trainingsveld hadden zich alle andere spelers van de A- en B-selectie verzameld. Op grond van de hesjesverdeling zal Jong FC Groningen, dat maandagavond daags vóór de bekerconfrontatie van het eerste elftal een thuiswedstrijd tegen Jong NAC zal spelen, met de volgende opstelling op de proppen komen: 

 

Kostic - Jones - Bos

Ben Moussa - Letschert  - Hiariej

Johansson - Bakker - Van Nieff - Batbay

Van der Lei

 

Deze ploeg speelde tegen het volgende elftal, dat oranje hesjes droeg:

 

Texeira

Cristovao - Van Moorsel - Suk

Holder - Femi

Francisco - Ivens - Renken - Magnasco

Potveer

 

De wisselbank van de wedstrijd van Jong FC Groningen van maandagavond zal bestaan uit vijf spelers van de oranje ploeg (wellicht Potveer, Renken, Francisco, Cristovao, Holder), aangevuld met twee spelers van FC Groningen A1; wij denken dat de wisselspelers van het eerste elftal qua veldspelers eveneens uit de oranje hesjesdragers geplukt zullen worden. Dit zou betekenen dat Filip Kostic dinsdag niet bij de selectie zou zitten. Wij denken dat er bij Kostic nu meer belang wordt gehecht aan het spelen van een hele wedstrijd boven het de volgende dag op de bank zitten bij het eerste elftal.

 

Een andere mogelijkheid is dat Kostic maandag een uur spelen en dinsdag ook bij de selectie van het eerste elftal zitten, maar wij denken van niet.

 

Wij denken dat Stefano Magnasco en David Texeira dinsdag terugkeren in de wedstrijdselectie, na een afwezigheid van twee wedstrijden.

 

Vermoedelijke bankbezetting FC Groningen, a.s. dinsdag in de wedstrijd tegen ADO Den Haag als Michael de Leeuw niet kan spelen:


Bizot, Magnasco, Ivens, Femi, Suk, Van Moorsel, Texeira

 

Andraz Kirm legt aan voor een hoekschop

 

De training in de Euroborg (basiselftal van a.s. dinsdag met Kappelhof i.p.v. De Leeuw) bestond uit snel en strak inpassen, waarbij de nadruk op de kwaliteit van de balbehandeling lag, gevolgd door afwerkoefeningen en het nemen van strafschoppen. De verliezers van de penalty-reeks was veroordeeld tot het plaatsnemen in het doel, waarna de winnaars op de achterwerken mochten afvuren (zgn. 'kontjeraggen').

 

Fotoreportage van Eric Smit van de training van zondagochtend in de Euroborg

 

DSC_2550
DSC_2552
DSC_2558
DSC_2559
DSC_2572
DSC_2574
DSC_2576
DSC_2578
DSC_2582
DSC_2584
DSC_2593
DSC_2595
01/12 
start stop bwd fwd


Fotoreportage van Eric Smit van de training van zondagochtend op het TCN trainingsveld

 

DSC_2523
DSC_2525
DSC_2529
DSC_2531
DSC_2532
DSC_2536
DSC_2543
DSC_2597
DSC_2608
DSC_2612
DSC_2620
DSC_2621
DSC_2623
DSC_2627
DSC_2629
DSC_2634
DSC_2639
DSC_2641
DSC_2644
DSC_2651
DSC_2653
DSC_2654
DSC_2655
DSC_2657
01/24 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.