Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

177 gasten online

Training woensdag 7 november 2012: Virgil van Dijk ontbreekt;

Stefano Magnasco en Mitchell Schet maken rentree in basis

Op het laatste moment (09:30 uur vanmorgen) is besloten om de training van het TCN trainingsveld naar Corpus den Hoorn te verplaatsen. Het TCN trainingsveld lag er nl. erbarmelijk nat bij. Diverse supporters, die iets na half 10 op TCN arriveerden, wisten niet van de verplaatsing af en kwamen dus voor niks naar de training. Erg jammer.

 

Op Corpus trainde een gedreven Robert Maaskant, die er bovenop zat, met een basiselftal dat op twee posities afweek van het team dat zondag na het gedwongen uitvallen van Virgil van Dijk op het veld stond. Jonas Ivens lijkt in het centrum van de verdediging plaats te moeten maken voor Johan Kappelhof, waardoor er voor Stefano Magnasco een plek als rechtsback wordt ingeruimd. Deze mutatie was afgelopen zondag niet mogelijk, omdat Robert Maaskant er toen in tegenstelling tot zijn gewoonte niet voor had gekozen om twee verdedigers, twee middenvelders en twee aanvallers op de bank te posteren, maar slechts één verdediger (Ivens) en maar liefst drie aanvallers (Schet, Texeira en Suk). Verder stond Mitchell Schet vanochtend op de training rechtsbuiten. Dit ging ten koste van Leandro Bacuna, die zich noodgedwongen bij de reserves vervoegde.

 

We hadden gehoopt dat Virgil van Dijk vanochtend aan de training kon meedoen, maar de verdediger ontbrak helaas. We weten helaas niet hoe het met hem gaat, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat hij vrijdag in Breda in de basis kan starten. Vóór deze belangrijke wedstrijd staat alleen de afsluitende training van donderdagochtend nog maar op het programma...

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen NAC Breda bij absentie van Virgil van Dijk:


Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Kappelhof - Magnasco

Luciano

Bovengenoemd elftal speelde tegen de volgende ploeg:

 

Kostic - Texeira - Bacuna

Letschert - Van Moorsel - Femi

Johansson - Bakker - Ivens - Batbay

Bizot

 

Diverse spelers waren afwezig, zoals Virgil van Dijk, Hyun Jun Suk, Hilal Ben Moussa, Yoëll van Nieff.

 

Ook op Corpus was het veld glad, met diverse glijpartijen tot gevolg. Gelukkig mondde niet uit in blessures.

 

 

 

 

 

(met dank aan Marloes voor de info's en de foto's!)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.