Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

167 gasten online

Training maandag 19 november 2012:

Richairo Zivkovic traint weer met A- en B-selectiespelers

De trouwe fans die vanmorgen de moeite hadden genomen het mistige TCN trainingsveld met een bezoekje te vereren zijn getuige geweest van een schimmenspel. De spelers die afgelopen zaterdagavond in de basis stonden van het elftal dat een punt haalde tegen AZ hadden vandaag vrijaf of trainden binnen, en dat gold ook voor trainer Robert Maaskant. Wel present waren de spelers die morgenavond op Corpus voor Jong FC Groningen zullen spelen.

 

Wij denken dat Dick Lukkien morgen de volgende ploeg de wei in stuurt om te proberen de puntloze nummer laatst Jong N.E.C. opnieuw op een nederlaag te trakteren:

 

Jones - Texeira - Bos

Letschert - Ben Moussa - Femi

Johansson - Hiariej - Bakker - Magnasco

Van der Lei

 

De vet weergegeven spelers maken deel uit van de A-selectie, en dat betekent dat er morgenavond, als bovenstaande opstelling lukt, maar liefst zeven spelers van de hoofdmacht aan de aftrap zullen staan. Bijzonder: Tom Hiariej staat hierin als centrale verdediger genoteerd. Deze toch niet bepaald door zijn lengte uitblinkende speler staat de laatste tijd ook op de training centraal in de verdediging geposteerd.

 

Opvallende aanwezige vanochtend: de deze dagen veelbesproken Richairo Zivkovic, de 16-jarige topscorer van FC Groningen B1 die zijn woord aan FC Groningen heeft gegeven en binnenkort een driejarig contract zal tekenen.

Hij traint wekelijks op donderdag mee met de gecombineerde A- en B-selectie, maar is deze week ook al begonnen met een training met diverse A-selectiespelers. Richairo lijkt een onstuimige opmars binnen de FC door te maken! Hij wekte vandaag een uitstekende indruk. Hij is erg balvast, laat zich niet zomaar wegspelen en scoorde vanochtend ook een paar maal. Echt een leuke speler! 

 

 

Verder present (opsomming is vanwege de mist die een feilloze herkenning van onze toppers schier onmogelijk maakte incompleet - onze excuses aan de onherkenbare spelers die een eervolle vermelding in dit artikel zijn misgelopen):

 

Bizot, Bacuna , Van Moorsel , Zivkovic , Potveer , Cristovao, Suk, Renken, Batbay

 

 

 

Afgaande op het op de site van FC Groningen vermelde trainingsschema wordt er deze week elke dag een keer op TCN getraind, maar we denken niet dat de A-selectie die a.s. zaterdag in actie zal komen daadwerkelijk elke dag gaat trainen. De spelers wordt nl. altijd wel een dag vrij gegund, meestal op dinsdag of op woensdag. Wij vermoeden dat de toppers die het RKC zaterdag moeilijk gaan maken morgen vrij zijn. Vanaf woensdag kunnen we dan trachten te ontcijferen welke mutaties Robert Maaskant en zijn assistenten wellicht gaan doorvoeren!

 

Voorbereiding op de training

 

Wij danken Wouter en Marloes voor de vanuit de bittere kou geleverde trainingsinfo's en -foto's en Stefano Magnasco voor de getwitterde blik in de kleedkamer, vlak vóór trainingsbegin ;-)

 

Tot slot nog een aantal prachtplaatjes die vanochtend vanuit de DUO-toren zijn geschoten, en waarop het topje van de Stoker en een hijskraan boven de bovenste wolkenlaag uitsteken:

 

1
2
3
4
5
6
7
1/7 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.