Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

349 gasten online

Filip Kostic morgen in actie in beloftentopper tegen Jong Heerenveen;

Richairo Zivkovic opnieuw bij selectie

Morgen kunnen we Filip Kostic weer eens in actie zien in wedstrijdverband. Filip Kostic speelde voor het laatst op maandag 29 oktober jl. in het met 2-0 gewonnen thuisduel tegen Jong NAC Breda; hij startte die avond in de basis. Voor het eerste elftal speelde hij tot nu toe twee maal als invaller, en wel in de laatste 21 minuten van het uitduel bij sc Heerenveen en vijf dagen later, op 26 oktober 2012, in de laatste zes minuten van de uitwedstrijd bij FC Utrecht.

 

Afgaande op de training van vanochtend staat Filip Kostic morgen op Sportpark Skoatterwâld in de basis van het uitduel van de beloften bij koploper Jong Heerenveen. Hyun Jun Suk mag het in de punt van de aanval proberen. Vorige week dinsdag stond David Texeira daar nog.

 

Richairo Zivkovic, die afgelopen zaterdag 90 minuten speelde voor FC Groningen A1 dat spectaculair met 4-4 gelijkspeelde bij FC Twente A1, zit net als vorige week dinsdag bij de selectie. Hij zal opnieuw op de bank beginnen.

 

Richairo Zivkovic (16 jaar), vanochtend op de training van de A- en B-selectie

(foto: Eric Smit)

 

Het artikel is aangevuld met een kort trainingsverslag en een fotoreportage!

Vermoedelijke opstelling Jong FC Groningen, morgen tegen Jong Heerenveen: 

 

Kostic - Suk - Bos

Letschert - Ben Moussa - Femi

Johansson - Bakker - Van Nieff - Magnasco

Bizot

 

Aan de training van vanochtend deden Erwin van de Looi, Atilay Batbay, Lorenzo Burnet, Johan Kappelhof en Mitchell Schet niet mee. Batbay heeft een kuitblessure, Burnet en Schet trainden binnen en we vermoeden dat dit ook gold voor Kappelhof. 

 

Mitchell Schet denkt zelfs overigens niet dat hij ernstig geblesseerd is. Op de clubsite van FC Groningen zei hij meteen an de wedstrijd tegen RKC Waalwijk: "Ik voelde een tikje in mijn kuit. Ik denk dat het een lichte verrekking is. Ik wilde geen risico nemen en daarom liet ik me wisselen. Ja, ik baal dat het juist tegen mijn oude club RKC gebeurt. Ik denk dat ik vandaag wel iets had kunnen brengen. Maar ja, dat mocht helaas niet zo zijn."

 

Vandaag werd de training voor een significant deel geleid door Dick Lukkien. Hij had een meer dan gemiddeld oog voor het team dat morgenavond als Jong FC Groningen door het leven gaat en moet proberen de volle buit mee te nemen uit Friesland, want dan gaan de Groningers over de Friezen heen.

 

Diverse spelers die zaterdag in Waalwijk in de basis stonden verlieten het trainingsvekld al snel, zoals we vaak zien tijdens een uitlooptraining. Joey Potveer, de door SC Veendam begeerde keeper, liet zien een multifunctionele speler te zijn, want hij werd in de partij van de beloften tegen de rest als linksback opgesteld. Hij kon niet voorkomen dat Hyun Jun Suk namens de beloften trefzeker was.

 

Filip Kostic, vanochtend in actie

 

Fotoreportage van de training van maandagochtend van Eric Smit:

 

DSC_5039
DSC_5041
DSC_5051
DSC_5067
DSC_5078
DSC_5080
DSC_5081
DSC_5083
DSC_5088
DSC_5090
DSC_5098
DSC_5107
DSC_5111
DSC_5114
DSC_5115
DSC_5119
DSC_5127
DSC_5130
DSC_5134
DSC_5136
DSC_5138
DSC_5139
01/22 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.