Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

201 gasten online

Training donderdag 29 november 2012:

Henk Bos rammelt aan de poort van eerste elftal

We zitten inmiddels in de tweede helft van de week en dat betekent dat we met een meer dan gemiddeld oog naar de trainingen van FC Groningen kunnen kijken: er wordt nu gericht getraind met het oog op het duel van komende weekend. FC Groningen treedt dan aan tegen Heracles Almelo op het dit seizoen ongewone tijdstip van zondagmiddag 14:30 uur. 't Zal even wennen zijn.

 

Afwezig op de training waren Género Zeefuik (heeft dinsdag zijn enkelbanden licht verrekt) en Mitchell Schet (is afgelopen vrijdag in Waalwijk met een spierverrekking uitgevallen heeft daarna niet meer getraind) uit de A-selectie en Joey Potveer (traint inmiddels mee met SC Veendam waar hij tot tijdelijke tweede keeper is benoemd), Paulo Francisco en Hilal Ben Moussa uit de B-kern. Atilay Batbay trainde apart. Hij herstelt van een kuitblessure.

 

Afgaande op de training zal Robert Maaskant de Heraclieden als volgt pogen te bestrijden:


Kirm - De Leeuw - Bacuna

Sparv - Van Moorsel - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

Luciano

 

Op een gegeven moment blesseerde Leandro Bacuna zich aan zijn enkel. Hij had veel pijn en moest door Henk Hagenauw worden verzorgd. Henk Bos werd toen door Robert Maaskant met de gevleugelde commando's 'Bos!' en 'Henkie!' naar het beoogde basiselftal gedirigeerd, waaruit blijkt dat Bos de eerst aangewezene is om een geblesseerde vleugelspeler te vervangen. Wat ons betreft volkomen terecht. 'Henkie' blonk afgelopen dinsdag uit bij de beloften en lijkt zich te ontpoppen tot een speler die op korte termijn meer speelminuten in het eerste elftal gaat maken. Leandro Bacuna herstelde vanochtend overigens snel van zijn fysieke ongemak, waarna Henk Bos zijn plaats bij de reserves weer diende in te nemen. Maar de toon is gezet!

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

Tot onze vreugde was materiaalman Jan vandaag weer present langs het trainingsveld. Hij is onlangs getroffen door twee tia's, maar trotseerde vandaag de kou om - nu nog als supporter - de training bij te wonen. Hopelijk is hij snel weer inzetbaar.

 

Jan was er vandaag weer!

 

Robert Maaskant gaf zijn ploeg ook vandaag weer diverse aanwijzingen. Naast bovenstaande tien veldspelers, die verdeeld waren over twee groepjes van vijf (groen en geel), droegen Femi en Tom Hiariej oranje hesjes. De vijf groene en vijf gele spelers zullen naar ons idee zondag in de basis staan. Als Mitchell Schet tijdig herstelt wordt het verhaal misschien anders.

 

Robert Maaskant instrueert zijn spelers

 

Overigens wisselden de groepen vervolgens van speelhelft. Maaskant coachte toen de niet-basisspelers.

 

Ook aanwezig, langs de lijn nog wel, een drietal mannen die naar verluidt werkzaam zijn bij Wisla Kraków, de vorige club van Robert Maaskant. De heren zijn in onderstaande fotoreportage van Eric te bewonderen.

 

Fotoreportage van de donderdagochtendtraining van Eric Smit

 

DSC_5143
DSC_5146
DSC_5148
DSC_5150
DSC_5153
DSC_5156
DSC_5158
DSC_5162
DSC_5165
DSC_5167
DSC_5171
DSC_5172
DSC_5173
DSC_5178
DSC_5188
DSC_5189
DSC_5196
DSC_5199
DSC_5202
DSC_5209
DSC_5215
01/21 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.