Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

254 gasten online

Winterse training in Haren ter voorbereiding op thuiswedstrijd tegen VVV

 

Vanmiddag hadden zich 19 spelers verzameld op Sportpark de Koepel in Haren voor een wel erg winterse training. De spelers die gisteren namens Jong FC Groningen een spectaculaire zege van maar liefst 3-7 bij Jong FC Twente hebben geboekt werd rust gegund (op Alex Cristovao na, die gisteren op de bank zat en vandaag in Haren te bewonderen was), maar de volgende mannen dienden acte de présence te geven in de sneeuw van Haren:


Luciano, Bizot, Bacuna, Bakker, Burnet, Cristovao, Van Dijk, Femi, Ivens, Jones, Kappelhof, Kieftenbeld, Kirm, De Leeuw, Kwakman, Schet, Sparv, Texeira, Zeefuik

 

 

Gespeeld werden in de ijzige kou drie partijtjes en een rondo waarbij de nadruk lag op het aannemen en vervolgens snel afspelen van de bal. Het volgende is het vermelden nog waard:

  • Jonas Ivens had het voorbeeld van zijn assistent-trainer Dick Lukkien opgevolgd en verscheen in een korte broek;
  • Kees Kwakman liet zich later vanmiddag op de persconferentie van de Junior Club, waarbij hij en Robert Maaskant aanwezig waren, verleiden tot de uitspraak dat hij medio 2011 FC Groningen verkoos boven NAC Breda, sc Heerenveen en een Turkse club;
  • Género Zeefuik lijkt in recordtempo aan fitheid te hebben gewonnen mede dankzij de inspanningen van Personal Fitnesstrainer Stephen Tapilatu, voormalig wereldkampioen Taekwondo en inmiddels Personal Hormanal Profiler practitionor, hetgeen behelst dat mensen hormonaal weer in balans gebracht worden door voeding en training: "Een gezonder en fitter lichaam en een frisse geest", zo is op Stephens website te lezen. Respect - het effect op Género Zeefuik is al snel zichtbaar! Ook een groot compliment voor onze fotograaf Eric Smit, die de barre weersomstandigheden getrotseerd heeft en fraaie sfeerplaatjes van de training heeft geschoten! 
tn_DSC_5822
tn_DSC_5824
tn_DSC_5825
tn_DSC_5826
tn_DSC_5827
tn_DSC_5828
tn_DSC_5829
tn_DSC_5832
tn_DSC_5834
tn_DSC_5835
tn_DSC_5836
tn_DSC_5839
tn_DSC_5851
tn_DSC_5858
tn_DSC_5860
tn_DSC_5861
tn_DSC_5870
tn_DSC_5874
tn_DSC_5875
01/19 
start stop bwd fwd

 

Op het Twitter-account van Stephen Tapilatu is Género Zeefuik nog te zien, alsmede zijn trainer, die vol bewondering over de vorderingen van zijn pupil is, getuige zijn tweet "Knetterhard trainen met @Gzeefuik! Super gedaan jonge!!":

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.