Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

216 gasten online

Zaakwaarnemers van Maikel Kieftenbeld bezoeken opnieuw training FC Groningen

Richairo Zivkovic was vanochtend één van de slechts tien aanwezige spelers van FC Groningen die op het TCN trainingsveld bewonderd konden worden. De overige spelers ontbraken vanwege interlandverplichtingen, door de wedstrijd die Jong FC Groningen vanmiddag in Zwolle speelde of vanwege vermoedelijk wat pijntjes (Hilal Ben Moussa, Rasmus Lindgren). Het tiental wél aanwezige spelers bestond uit Luciano, Femi, Burnet, Kappelhof, Magnasco, Kwakman, Texeira, Zeefuik, Zivkovic en Kieftenbeld.

 

Voor laatstgenoemde waren René en Harold Eijkelkamp, de beide zaakwaarnemers van Maikel Kieftenbeld die het bedrijf Eijkelkamp Pro Soccer runnen, naar Groningen getogen. Op 13 november jl. was René Eijkelkamp ook al naar het TCN trainingsveld gekomen, maar Maikel zelf deed toen niet mee aan de training. Eijkelkamp heeft toen langdurig met Robert Maaskant van gedachten gewisseld, en ook vandaag zullen de breedbeneusde gebroeders zich niet beperkt hebben tot het aanschouwen van de training.

 

Het is immers maar zeer de vraag of Maikel Kieftenbeld op korte termijn aan spelen voor het eerste elftal zal toekomen. Hij keert weliswaar terug van een schorsing, maar de trainersstaf kan om Femi inmiddels niet meer heen - de Nigeriaan steekt momenteel in een blakende vorm. Over de toekomst van Maikel Kieftenbeld bij FC Groningen zal vandaag ongetwijfeld even zijn gesproken.

 

René en Harold Eijkelkamp, zaakwaarnemers van Maikel Kieftenbeld

Eric Smit was ook vanochtend weer present langs het trainingsveld. Veel plezier bij het bekijken van zijn foto's! 

 

DSC_8547
DSC_8553
DSC_8555
DSC_8573
DSC_8574
DSC_8576
DSC_8592
DSC_8595
DSC_8613
DSC_8618
DSC_8621
DSC_8622
DSC_8625
DSC_8626
DSC_8629
DSC_8630
DSC_8631
DSC_8632
01/18 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.